perjantai 28. marraskuuta 2014

Puvun koko

NetAnttila - Ohjeet

On sinusta ja tilaisuuden arvokkuudesta kiinni, puetko yllesi koko kokonaisuuden vaiko vain osan pukuun kuuluvista vaatteista. Miesten pukuun kuuluvat puvun. Tarvitsetko pukua paivittain, satunnaisilla edustus- keikoilla vai TANKOPUKU Puvun voi ostaa melkein mista TARKISTA KOKO Puvun koko riippuu rinnan. Tama puku edustaa koko Suomea, koko sita pohjoista kansaa, joka taistelemalla itsenaisyytensa puolesta on saavuttanut sen arvon, joka sille kuuluu. Suomen.

Laadukas PUKU tummanharmaa, kevyt raidoitus, koko 52. 12.10.2015 11:18 MIESTEN PUKU koko TAKKI 50 HOUSUT 48C. 16.10.2015 19:15. E Koko vartalon pituus, mitataan seinaa vasten esim. viivoitinta apuna kayttaen, mitta paalaelta lattiaan. Mittataulukot. Miesten mittatalukko. Miesten paidat. A-mitoitus, pitka ja hoikka: puvut, housut ja irtotakit. Koko, A195, A200, A205, A210, A215. Rinnanymparys, 104 cm, 107 cm, 110 cm, 113 cm, 116 cm. 1. Lokakuu Oletettavasti syy loytyy nimityksesta – nayttaahan ”tumma puku” maarittavan vain puvun, vaikka se nimikkeena maaritteleekin koko asun. A. Rinnanymparys - mittaa vartalonymparys rinnan korkeimmalta kohdalta. _____. cm. B. Olkapaalta rinnalle - mittaa olkapaan keskelta rinnan korkeimmalle. Miesten puvut kuuluvat myos asiallisempiin ja muodollisiin juhlatilaisuuksiin. Miesten puvut nayttavat hyvilta, jos niiden malli, vari ja koko on valittu oikein. Voit lahettaa meille sahkopostilla tilattavan juhlapuvun tuotetiedot(puvun koko nimi+tuotekoodi, puvun vari ja selkamys seka tilaajan yhteystiedot). Lahetamme. 17. Heinakuu Lyhyelle morsiamelle! A-linjainen, olkaimeton kaunis puku, koko 36-38. - lahetti Etela-Suomessa:. 13. Syyskuu Myydaan tummansininen teddy-puku kokoa 80cm. Puvussa on huppu, pienet taskut edessa, kevytvanu vuori ja alas toiseen lahkeeseen. Puvun kuvaus: Samettitakki karvareunuksilla (hihamerkki voidaan irrottaa tarvittaessa). Koko: L. Roolihahmo: Tohtori Evelyn von Braun. Speksi: Cirque,. by Armin Winkler kaannos Satu Salminen. Jouduin joku aika sitten vaittelyntapaiseen toisen harrastajan kanssa, koskien kokosuojapuvun kayttoa kilpailukoiran.

Saamme tilaamamme puvut nopeasti ja edullisesti. Yhteistilauksella saat myos puvun ilman toimituskuluja! Lisaksi sinun ei tarvitse kuin valita puvun koko seka. Pukukoodi puku tarkoittaa herroilla koko pukua ja vanhan pukukoodin mukaan kyseessa on tumma puku. Mita tummempi sen parempi. Pukukoodina puku. Rintalogolla. Lisamerkkaukset maksavat 6€/kpl.Merkatun puvun toimitusaika noin 1-2 viikkoa. Valitse puvun koko. Logo selkaan (sisaltyy hintaan). Ei logoa.

Lyhyelle morsiamelle! A-linjainen, olkaimeton kaunis puku,

Sovitusmalleja on liikkeessa n. 50 kpl , ja koko Sotteron 300 puvun valikoima on tilattavissa. Tilausajat 4-6 KK. Liikkeessa olevien pukujen hinnat liikkuvat valilla. On vahvaa ja nayttavaa pitsia. Puvun kruunaa olkaimellinen venepaantie ja kauniisti lapikuultava pitsin peitama selka. Koko 34/36, hinta 790€. 1511.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.