torstai 20. marraskuuta 2014

Tuunaus sisustus

Sisustusta nolla budjetilla - Vuodatus.net

25. Helmikuu Mullan vaihtamisen yhteyteen voi liittaa myos kukkaruukkujen tuunaamisen. Maalaamalla saa esim. perinteisille punasaviruukuille helposti. 10. Marraskuu Talta laatikosto naytti ennen tuunausta. Pyorilla liikkuva laatikosto on kateva sailytyskaluste. Sen laatikoihin mahtuu paljon tavaraa. 9. Marraskuu Askarteluja ja tuunauksia sisustukseen. Sisustus Itse tehty. Blogin kuvaus. Ompelua, askartelua, tuunausta ja valilla vahan puutarhaakin.

26. Helmikuu Nyt luvassa pikkuinen tuunaus, eli valkoiset puiset kynttilanjalat saivat uuden DIY: kynttilanjalkojen tuunaus Sisustus on suuri intohimoni. 30. Syyskuu Muutama viikko takaperin joku myi naapurikaupungin Facebook kirppari ryhmassa pyykkikonetta joka oli tuunattu pinkiksi kontaktimuovilla ja. Kategoriat: Ei kategoriaa Tagit: askartelua,DIY,kankaat,lapset,tuunaus,vauva Ei kategoriaa Tagit: huonekalut,keittio,ruokailutila,sisustus,tuunaus,valkoinen. 19. Heinakuu Tuoli / tuunattu Artek. Poyta / tuunattu Keljonkankaan koulun vanha pulpetti TUNNISTEET: Ajatuksia, DIY, Koti, Sisustus, Tuunaus-/askartelu. Kalastajan vaimo stailaa ja sisustaa. Kuvassa makuuhuoneestamme ja tuunattu keittion poyta. Terassillamme on mm.taman kevaan tuorein tekeleemme(siis itse. 16. Helmikuu Jos et halua kayttaa aikaa tyolaaseen maalausprojektiin pohjatoineen, voit piristaa sisustusta napparasti myos spraymaalilla. 4. Joulukuu Nyt tuodaan sisustukseen luonnon tummia savyja ja ripaus messingin loistoa. Koti paivittyy syystunnelmaan pienilla ja nopeilla itsetehdyilla. 15. Tammikuu Luo uutta ja tuunaa vanhaa – Viihtyisa sisustus syntyy kerroksellisuudesta. Tekstiili suojaa ja peittaa, jakaa tilaa ja vaimentaa aania. Verhon. Sisustusverkkokauppa, sisustussuunnittelu, sisustusompelu, sisustuskutsut ja muuta! Vanhoista tai vaikka uusistakin kalusteista voi tuunata mita hienompia ja. 21. Elokuu Mitas pidatte tallaisesta Hay Tray-tuunauksesta? Hay Tray Table Hack, poydan tuunaus, olohuone sisustus, modern living room interior. Tuunaus. Avainsanat. Macrame-tuoli odottaa istujaa. Macrame-tuoli. Macrame- tuoli Omakotitalon harmoninen sisustus Tuunaa lampunvarjostin maalilla.

15. Huhtikuu Parveke kevatkuntoon: Tuunaa kesainen olohuoneesi. Lifestyle Koti Julkaistu 15.04.2013 16:28 Koti pe 11.9. Lue lisaa aiheesta Sisustus. 12. Elokuu Ma oon siina mielessa huono sisustus ja tuunaus bloggari(tai ylipaataan bloggari ), etten kanna kameraa joka paikassa mukana, enka muista. Ennen ja jalkeenNiksittee se itse. 0 0 20648 04 joulukuu, Etusivu, Hauskat, Koti ja sisustus, Taide joulukuu 4,. Previous Next.

Luo uutta ja tuunaa vanhaa – Viihtyisa sisustus

Explore Laurelin.s board Sisustus Tuunaus on Pinterest, a visual bookmarking tool that helps you discover and save creative ideas Grater. 10. Toukokuu Ensimmainen vaihe minka tahansa tilan tuunauksessa on seinat. ne tuovat syvyytta sisustukseen aivan eri tavalla kuin vaaleat pinnat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.