perjantai 1. elokuuta 2014

Lelu parkkitalo

Parkkitalo - Lelut ja lelukaupat netissa

Lelu on yli 70 cm korkea, siina on kaksi spiraaliramppia ja paljon leikkipaikkoja lelun molemmin puolin seka kurveja ja tunneleita koko matkan alas asti!. Lelut ja paperitarvikkeet. Uimalelut ja -altaat. Fisher-Price Little People parkkitalo. Tuotteella ei ole viela Parkkitalo sisaltaa kaksi hahmoa ja auton. Tassa on upea ja laadukas puinen parkkitalo rampeilla ja hissilla! Pakkaus sisaltaa puisen helikopterin, auton seka tankkauspisteen. Jokaisen pikkuautoilijan.

Etusivu. Lapsille. Lelut. Autot ja kulkuneuvot. Dickie Parkkitalo Monipuolisessa parkkitalossa on 3 kerrosta, hissi, autopesu ja huoltoasema. Settiin sisaltyy. Parkkitalo. Leikkiautot ovat olleen suosittuja leluja jo lahes siita asti kuin autoja ruvettiin valmistamaan. Leikkiautojen suosion myota markkinoille on tullut myos. Isot lelut + varusteet Upea puinen parkkitalo jollaista lasten vanhemmat ovat markkinoilla kaivanneet :) Tama malli on kompaktin kokoinen, puolet pienempi. 9. Toukokuu Kestava ja tukeva, taaperolle, korkeus n. 50 cmMonia toimintoja: ylos ja alas kulkeva hissi, tankkausasema bensapumppuineen, ajoramppi. Play2Learnin kaksikerroksinen parkkitalo, jossa on vilkkuvia valoja, aania, helikopterikentta, hissi, 2 autoa ja 2 Lelu siisti ja hienossa kunnossa, kaikki valot j. HAPE PARKKIHALLI Nayta isona Upea puinen parkkihalli, joka takaa varmasti hauskat leikkihetket. Sisaltaa 2 autoa ja 1 Lelu- ja lastentarvikeliike Partanen. Parkkitalo 4 kerrosta on huippu lelu jokaiseen lastenhuoneeseen. Parkkitalo on erityisen sopiva lelu sille, joka rakastaa autoja. Parkkihallissa on 4 erivarista. Parkkitalo - Tidlo parkkitalot Lelut ja pelit › Tidlo › Autot › Parkkitalo Parkkitalo. Upea varikas parkkitalo. Alakerrassa autopesula ja bensa-asema. Sevi Parkkitalo [1000-82239]. Sevi Parkkitalo Sevin parkkitalossa on parkkitason ja rampin lisaksi hissi, auton korjaus-, pesu- ja tankkauspisteet. Leikkisetti. Varastotilanne Hinta 59,90 Eur / kpl, Varastotilanne Hinta 79,90 Eur / kpl, Varastotilanne Hinta 125,00 Eur / kpl, Varastotilanne Hinta 59,95 Eur / kpl. Osta nyt. Kaytamme evasteita, jotta voimme varmistaa, etta sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun. Puinen, kolmikerroksinen parkkitalo, jossa on hissi ja helikopterin laskeutumispaikka. Parkkitaloon sisaltyy puinen auto, puuhahmo, tankkauspiste, auton. Tuoteryhmat Lelut ja pelit Kestavat puulelut Sevi monitoimi parkkitalo turvallisia maaleja. Selaa myos nama tuoteryhmat: Kestavat puulelut, Lelut ja pelit. 20. Elokuu Upea Hot Wheels parkkitalo jossa tilaa 24 pikkuauton sailytykselle (8 autoa/ kerros). Keskimmaisen kerroksen muovinen lukitusvipu mennyt.

Parkkitalo - Tidlo parkkitalot Shop - Eurotoys - Lelut online

24. Marraskuu Puinen lelu on pitkaikainen hankinta, joka kestaa myos tuleville polville. le toy van parkkitalo Lelutalo.fi parkkitalo Woody Tinttaiita parkkitalo. 22. Marraskuu Yksi omasta lapsuudesta hyvin mieleen jaanyt lelu on Fisher Pricen parkkitalo. Hissilla kujetettiin pikkuautoja (ja varmaan muutakin) ylos ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.