perjantai 29. elokuuta 2014

Nexus tabletti

Asus Nexus 7 -tabletti tarjoaa paljon pienessa koossa Verteksi

13. Tammikuu Jos haluat sujuvan, pelkistetyn Android-tabletin, niin Asuksen Nexus on siihen hyva valinta. Harmi, etta laitteen kamera jattaa silti toivomisen. Nexus 9 -tabletit saavat Android 5.1 Lollipopin – paivitykset alkoivat tanaan. to 7.5.2015, klo HTC:n valmistama Nexus 9 -tabletti tarkastettu FCC:n toimesta. HTC Nexus 9 16 GB tabletti (valkoinen) - Kevyessa ja tyylikkaassa HTC Nexus 9 tabletissa on upea naytto, BoomSound -kaiuttimet seka tehostettu Android 5.0.

18. Lokakuu Google on lisannyt talla viikolla julkistetun Nexus 9 -tabletin Suomen Play Store - verkkokaupan valikoimiin ja tuotteen esittelysivun mukaan. 31. Joulukuu Markkinoilla on tarjolla useita erilaisia tabletteja ja olin harkinnut sellaisen hankkimista jo jonkin aikaa, joten kun Asuksen valmistama Nexus 7. 29. Syyskuu Nexus 7 on Googlen yritys nostaa heikosti menestyneiden Android-tablettien kysyntaa. Nexus 7:n neliydinprosessori, laadukas naytto ja. Google Nexus 9 by HTC 4G - tablet viihtymiseen ja tyontekoon. Google Nexus 9 on todellinen monitoimitablet, joka toimi tehokkaasti tyokaytossa seka. HTC Nexus 9 LTE 32 GB tabletti (musta) - Kevyessa ja tyylikkaassa HTC Nexus 9 14. Lokakuu Nexus 7 on pienikokoinen, mutta kaytettavyydeltaan hyva tabletti. Ensimmaisella kaynnistyskerralla Nexus tarjoaa Google-tilin luomista. 22. Syyskuu Nvidia arvioi kanteessaan, etta Nexus 9 -tabletti voidaan julkaista kolmannen kvartaalin aikana. Syyskuuta on kuitenkin enaa reilu viikko jaljella. 28. Tammikuu Saimme kasiimme Googlen ja Samsungin yhteistyossa valmistaman Nexus 10 - tabletin. Laite on Googlen ja Samsungin avaus korkean. Taalta loydat aina uusimmat tabletit johtavilta valmistajilta. Valikoimasta loytyy muun muassa Apple iPad Retina-naytolla, Googlen Nexus-sarja, Samsung. Http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/8/asus-nexus-7-32gb-22190328.jpg. http: //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/0/asus-nexus-7-32gb-22191600.jpg. Jos et pysty avaamaan Android-laitteesi lukitusta, voit kokeilla tunnuskoodin vaihtamista Google-tilin kautta. Jos et edelleenkaan voi nollata nayton lukitusta.

Monet vuoden Nexus 7 -tabletit ovat karsineet ongelmista, joiden on uskottu liittyvan tammikuussa julkaistuun Android-paivitykseen. Android Policen. 7. Elokuu Myyntiin hyvakuntoinen 7 tabletti. Naytto naarmuton, kuorissa jotain kaytonjalkia. Pelkka tabletti. 12. Toukokuu Ensimmainen vaihtoehto on Googlen Nexus 9 (LTE) tabletti, jonka valmistajana on HTC. Tassa houkuttelee jo aluksi se, etta siina on puhdas.

Pika-arvostelussa: Samsung Nexus 10 – Googlen supertabletti

Tabletti Asus Google Nexus 7, 32 Gt WiFi. 5.0. (2 arvostelua). Tehokas taulutietokone pelaamiseen ja surffaamiseen. Tarkka 7:n HD IPS -naytto. Kestava. HeiPudotin tabletin asfaltille ja naytto meni saroille eika koskettaminen auta mitaan. Katsoin sta videon jossa naytetaan kuinka naytto vaihdetaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.