keskiviikko 27. elokuuta 2014

Aitat varastot

Smartia - Maailman mukavin rautakauppa - Piha-aitat ja mokit -

Myynti ja nayttelyalue. Myos laajennukset ja suunnittelu yli 36 vuoden kokemuksella. Valmistamme aitat, varastot ja autotallit. Pienemmat rakennukset on mahdollista rakentaa kokonaan hallitiloissa ja ne siirretaan valmiina rakennuspaikalle. Vapaa-ajan asunnot. Omakotitalot. Mokit, saunat ja saunatuvat. Aitat ja varastot. Tiima 23. Tiima 30 (B-malli). Tiimatalot. Tiilitie 24 91500 MUHOS. Soita. Puh.

Pariaitta voi olla pihapiirin aitta, vierasmaja ja/tai varasto. Valiseina erottaa tilavan aitan kahdeksi osastoksi, joista toinen voi olla esim. vierasmaja ja toinen. Mummonmokki Rakennusala 20m? kotimainen 7290,00 € / kpl. Paroni-aitta Rakennusala 14,6m? kotimainen 4390,00 € / kpl. Aitta Luoman 14 huoneeksi, joista pienempi voidaan tehda maavaraiseksi varastoksi isoilla pariovilla. Talvella Pihakartano 10 toimii tilavana varastona. Pienet kesa- ja lomamokit seka aitat ja vierasmajat ovat oivat ratkaisu silloin,. 896 € Ovh 1120 € Varasto Yardmaster 1013GEYZ 11,0 m2 teraspelti Yardmaster. Aitat. Pihapiiri tarvitsee toimiakseen myos lisarakennuksia. Valikoimamme kattaa esimerkiksi varastot ja aitat. tunnelmallista maalaisromantiikkaa luo oivallisesti. Aitat ja varastot. Tiima 23. Tiima 30B. Vapaa-ajan asunnot. Omakotitalot. Mokit, saunat ja saunatuvat. Aitat ja varastot. Tiima 23. Tiima 30 (B-malli). Varastot, aitat ja kesakeittiot. Kuvia. Ulkovarasto. Tmi Hokkis Rakennus Ismo Hokkanen Puh. 0400 174 315 ismo@hokkis.fi. Konsta-varastoaitassa saat kerralla kaksinkertaisen hyodyn. Aitta toimii mukavana majoitustilana, ja varasto sopii vaikkapa polttopuiden sailyttamiseen. Luoman pariaitta on helppo koota. Pariaitta voi olla pihapiirin aitta, vierasmaja ja/ tai varasto. Valiseina erottaa tilavan aitan kahdeksi osastoksi, joista toinen voi. ETUSIVU. MALLISTO. YHTEYSTIEDOT. HIRRET. TOIMITUSSISALTO. По- русски. ENGLISH. Tuotehaku Paataso ›› Luhtiaitat/Aitat/Varastot. Lisamajoitustilaa katevasti mokille tai kotipihaan. Ainola Varastot. Ainola Varastomallistosta loydat varmasti sopivan varastoratkaisun mokille tai kotipihaan.

Piharakennusmallistoomme kuuluu vajoja, aittoja, saunoja, varastot, grillikatos, kota, autotalli, autokatos, kesakeittio ja esimerkiksi tyotiloiksi soveltuvia. Arvokkaille nuotille ja verkoille oli rakennettu nuottakota tai aitta. Lapi ajettavaan latoon voitiin talvikauden loputtua ajaa kalastusreki. Vieraat yovytettiin kesalla. Metsola 14A. Tuotekuva. Rakennusala: 13,5 m?. Kerrosala: 9,0 m?. Huoneet: 2. Saatavana aitta- ja saunamallina. Lue lisaa.

Aitta Konsta-varasto 13 m? - Joro-Huvilat

Saunat. Omakotitalot. Leikkimokki. Grillikatos. Majat ja varastot. Aitat. Aitta1. Aitta 14 m2. Aittapari. Aitta 2. Aitta 3. Pariaitta. Kultaluhti. Luhti. Luhti 2. Asiakkaiden omien toiveiden ja ideoiden pohjalta. Etusivu. Mallisto. Toimitusmuodot. Kuvia. Sijainti. Yhteydenotto. Kuvia - Aitat, varastot ja autotallit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.