tiistai 26. elokuuta 2014

Iittala leimu valaisin

Tunnelmallinen koti Iittalan sisustusuutuuksilla - Adalmina's

30. Syyskuu Valaisimet Leimu ja Lantern seka valaisevat etta luovat tunnelmaa, kun taas vanerilaatikko Vakkaa ja huopakassi Menoa voi kayttaa ties. Leimu-valaisin. Iittalan Leimu-valaisimen inspiraationa on yllattavia materiaaleja yhdisteleva moderni arkkitehtuuri. Vahva betonijalka ja herkka lasivarjostin. Iittalan Leimu-valaisimeen? Nyt on mahdollisuus voittaa se omaa kotia koristamaan! Lue lisaa! Kurkkaa kuinka voit osallistua Leimu-valaisimen arvontaan!.

27. Lokakuu Loyda Iittala Leimu valaisin 300 x 200 mm 20908398 parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. 17. Syyskuu Parempaan hetkeen yhteistyo Iittalan kanssa ei olisi voinutkaan tulla, silla Valaisimet Leimu ja Lantern seka sailytysratkaisut Vakka ja Meno. 27. Huhtikuu Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viikon paatteeksi yksi Iittalan Leimu- valaisin! Magnus Pettersenin suunnittelema Leimu yhdistaa. 18. Syyskuu Yhteistyossa Iittala Nain syksyisin minuun iskee aina into alkaa sisustamaan kotia. Harmaa Leimu valaisin sopisi meidan olohuoneeseen. 17. Huhtikuu Iittala esitteli tulevan syksyn uutuustuotteita viime viikolla Milanon huonekalumessuilla. Omaksi suosikiksi nousi tuttu Leimu-valaisin uudessa. Iittala Leimu valaisin, 380 x 250 mm, kupari. Tuotenro: IITT130317. Magnus Pettersenin suunnittelema upea Leimu valaisin sopii vahan arvokkaammaksi. 11. Maaliskuu Osallistu kilpailuun ja aanesta – voit voittaa tunnelmallisen ja ajattoman Leimu- valaisimen! Palkinnon arvo 549 euroa.*. Iittala Design-viikkoja. Iittalan Sarjan tuotteiden Varpu-sarja tuo hauskaa leikkisyytta keittion purkkeihin ja ruokapoydan kattauksen. Veikea, mutta silti melko hillitty Varpu-kuvio on. 21. Elokuu Myydaan puoli vuotta kaytossa ollut Iittalan Leimu-valaisin. Ei sopinutkaan meidan kotiin, vaikka todella kaunis valaisin onkin. Ihan uutta. 16. Tammikuu Iittalan Leimu on valaisin, jossa yhdistyvat kaksi vastakohtaista materiaalia. lasi ja betoni. Herkka lasivarjostin tuo valon kauniisti ja pehmeasti. 5. lokakuu Iittalan syksyn aivan ihania uusia tuotteita on ollut kesalla ja syksylla Erityisen ihastunut olen harmaaseen Leimu-valaisimeen, joka yhdistaa.

31. Elokuu Niin kuin viime viikon wednesdaywanties -postauksessa totesin, haavelistallani olisi ainakin Iittalan Leimu -valaisin uudessa harmaassa. 14. Syyskuu Vanhempana klassikkona taas mainittakoon ylempana ikkunalaudalla majaileva kuparinsavyinen Leimu -valaisin, jota olen ihastellut Iittalan. Iittalan tarjoaa esteettisia ja kaytossa kestavia tuotteita, jotka tuovat iloa ja nautintoa arkeen, niin poydan kattamiseen, tarjoiluun, kodin Leimu-valaisin, harmaa.

Iittala Sisustusblogi

11. Heinakuu Rakkaus leimahti ensisilmayksella, kun heinakuun Avotakkaa lukiessani huomasin Iittalan uuden Leimu valaisimen jonka on suunnitellut. Kilpailun jarjestaa: Ellit ja Deko-lehti. Arvonta kaikkien lukijakilpailuun vastanneiden kesken. Paapalkintona Iittalan Leimu-valaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.