tiistai 26. elokuuta 2014

Lohisalaatti

Appelsiini-avokado-lohisalaatti - K-ruoka

Klementiinin raikkaus, avokadon pehmeys ja lohen savuisuus taydentavat toisiaan kauniissa klementiini-avokado-lohisalaatissa. 27. Joulukuu Lohisalaatti wasabikastikkeella. Jos tykkaat sushista, koukutut tahan salaattiin. Ellei sushi ole suosikkejasi, kokeile silti: kala ei ole raakaa vaan. Greippi-lohisalaatti. Kirpsakka greippi tuo lohisalaattiin uutta potkua! Lohi, kotijuusto ja leipakrutongit tekevat raikkaasta salaatista ruokaisan ja raikas.

Lohisalaatti: salaattipohja, vesimeloni, tomaatti, kurkku, kananmuna, krutonki, lohi, sitruuna, herneenverso. Energia 430kcal. Hiilihydraatti 28g. Proteiini 28g. Revi salaatti vadille. Kuori appelsiini kalvottomaksi veitsella. Halkaise appelsiini ja viipaloi puolikkaat. Kuori ja halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi. 21. Syyskuu Kuinkahan monta vuotta olen pahkaillyt, miten valmistaa kotikeittiossa herkullinen lohisalaatti. Kalaruokien valmistus ei ole mikaan bravuurini. Lohisalaatti. Kiia Renko Kuva Pia Inberg. 13:00 6.5.2014. Greippi, avokado ja mozzarella ovat mahtava makuyhdistelma lohen kanssa. 8. Kesakuu Kommentit pois paalta artikkelissa Teriyaki -lohisalaatti. Muissa blogeissa aiheesta: Ruoka Yleinen. Ylos, ulos ja luontoon. Stressia ja siita. 22. Toukokuu 10 noutopoytaannosta. 600 g lohifileeta ? tl suolaa 1? rkl ketjap manis - kastiketta 1 rkl tuoretta inkivaaria raastettuna 1 prk (285/170 g) kypsia. 22. Heinakuu Pilko mehevan kesasalaatin joukkoon mansikoita ja surauta kastikkeeksi marjainen vinegretti. 18. Joulukuu Hedelmainen lohisalaatti. Mausta lohifilee inkivaarilla ja makealla chilikastikkeella. Tarjoa salaatin, avokadon ja muiden hedelmien kanssa. Lammin lohisalaatti. Erilaisia salaatteja voi tehda helposti oman maun mukaan. Lohisalaatti on ruokaisa salaatti ja sisaltaa runsaasti proteiinia ja hyvaa rasvaa. Lohisalaatti. Arvostele ensimmaisena tama tuote. Pariloitua lohta ja aurajuustodippi. Tarkoitettu paaruoaksi. Salaattia, kurkkua, tomaattia, marinoitua. Valmistusaineet. 200 g pennepastaa 100 g kovaa juustoa kuutioina 400 g Kalaneuvos lamminsavukirjolohifileeta 2 rkl punasipulisilppua 1 suikaloitu punainen. Lohisalaatti. Resepti neljalle. Akseli Herlevi. -. Reseptin tarjosivat: 300 g lohta, ruodot nypittyna ja nahka poistettuna. 3 limea. 1 punasipuli, kuorittuna. 3. Heinakuu Johannan pasta-lohisalaatti. Pastanjauhantaa ylpeana esittaa: Kesaruokakilpailun tulokset julkistetaan kokonaisuudessaan jo talla viikolla. 10. Huhtikuu Lupailinkin pari paivaa takaperin, etta jakaisin taalla viela edellisessa postauksessa vilahtaneen lohisalaatin reseptin. Edellytyksena oli.

Hedelmainen lohisalaatti - Reseptit - Yhteishyva

Sara leipoo aista 200-asteisessa uunissa noin 30-37 minuuttia. Leikkaa lohi paloiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta paalle sitruunankuorta ja lisaa. Nopea ja raikas lohisalaatti. Katja Nordlund. 7:00 14.11.2014. Kuva: Sami Repo. Punajuuri, graavilohi ja oliivit ovat valloittava makuyhdistelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.