perjantai 22. elokuuta 2014

Haapalauteet

28X90 PHL haapalaude 2100 mm Kodin Terra

24 Vuotta sitten tekemiini haapalauteisiin panin alapinnalle jotakin saunasuojaa, muualle ei mitaan. Lauteet olivat yli 10 vuotta kuin uudet, nyt jo hieman. 13. Lokakuu Mustat seinat, lampopuiset lauteet. Harmaat seinat, vaaleat haapalauteet. Joko arvaatte kummasta diggaan ihan inasen enemman :) ? Pin It!. Saunan haapalauteet ovat oman metsan puista. Vaalea sauna on raikas ja valoisa. Paneelit Kallio-haapapaneli Karava Oy Saunas.

Takaisin Luonnonkivea ja leveat haapalauteet. Sauna on esitelty Oikotie Asunnoissa. Kommentit. Kommentit julkaistaan moderoinnin jalkeen. Jata kommentti. 28X90 PHL haapalaude 2100 mm. Merkiton - 28x90 PHL haapalaude 2100 mm. Hintaa ei saatavilla. Tuotekuvaus. A-luokan haapalaude. Ominaisuudet.

Itsellani oli haapalauteet mutta en oikein tykkanyt kun ne harmaantuivat niin akkia ja se harmaus mika niihin tuli ei mistua ollut mitenkaan nattia. Kontrastit tuovat saunaan jannitetta, esim. taysin tumma sauna ja lahes valkeat haapalauteet osittaisella lampohaapa pienoituksella. Toimittamamme lauteet. Laudemateriaalina on lampokasitelty haapa. Lauteet on kasitelty parafiinioljylla. Valaisimeksi on valittu Harvian varivalo. Seinapanelointi on savusaunakuusta. 9. Elokuu Suorat haapalauteet. Purettu saunarempan yhteydessa. Soveltuu taydellisesti vaikka mokkisaunan lauteiksi. Ylalaude on 57x185 ja alalaude. Haapalauteet. Muut kuvat: haapalauteet. tammipeili. Edellinen kuva:. Seuraava kuva:. -. tammipeili. Kuvan tiedot. Avainsanat: Ei avainsanoja. Kuvakoot:. Haapa saunat. Haapa kovera lauteet 2. Harmaaksi varjatty haapa sauna. Kovera laude. Varjatyt mustat haapa lauteet. Kovera laude. valkovahattu lauteet. Laadukas laudelauta oksatonta haapaa. Laudepuu on kasittelematon ja voidaan suojata esim. saunasuojalla. Profiili SHP, eli hoylatty pyoristetyin kulmin. Jees elikas valiaikaiset lauteet saavat vaistya ja tarvisi rakentaa uudet lankkulauteet haavasta. Ajatuksena olisi varjata nuo vaalean harmaaksi. Lattia- ja maalaustyot. Terassit. Saneeraustyot. Kylpyhuoneet. Lundia-kalusteet. Haapalauteet 1. Haapalauteet 2. Lampohaapa BB. Erillaisia lauteita. Lataa. Laudemateriaalina on lampokasitelty haapa. Lauteet on kasitelty parafiinioljylla. Valaisimeksi on valittu Harvian varivalo. Seinapanelointi on savusaunakuusta. Laheta Lahetetty: 27.1.2010 19:40 Viestin aihe: Haapalauteiden savytys / oljyaminen. Joo, nyt on suomi24 ja muut keskustelu ellit, jaykat kellit - foorumit kahlattu. Lampokasitelty haapalaude. Lampokasitelty haapa soveltuu parhaiten saunan lauteeseen. Varastossamme on useita eri leveyksia ja paksuuksia.

Haapa saunat Karava Sauna - Karava Oy

26.11.2014 [11:47] Haapalauteet ja Sarastusovi Tulikivi-Studio Kajaani. Tulikivi- Studiolla Kajaani Lankkukuja 3 nahtavilla mallilauteet ja Sarastusovi. Sinulla on jo varmasti ajatus siita mihin haluat saunan asennettavan. Harkitse tarkasti reitti saunasta suihkuun. Saunahuoneen lattian tulee olla vesieristetty ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.