maanantai 25. elokuuta 2014

Sri lanka matka

Halvat lennot maahan Sri Lanka Skyscannerilla

Toivoisin nyt kun sota on paattynyt Lankalla matkanneet kirjoittaisitte tanne Kukaan vahaakaan inhimillinen olento ei matkusta Sri Lankaan lihottamaan. Varaa edulliset lennot Sri Lanka. Muita vaihtoehtoja kohteeseen Sri Lanka sisaltavat kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut. 14. Tammikuu Matka Sri Lankalle oli pitka, seka meilla etta Jannilla. Janni tuli yhdella vaihdolla Suomesta Kuala Lumpuriin ja sielta yhdella vaihdolla Sri.

Halpojen lentojen valikoimassamme on nyt Sri Lanka. Katso tarjoukset ja varaa lennot Supersaverilta. Onko seuraava kohdemaasi Sri Lanka? Suunnittele matkasi Skyscannerilla! Alla naet halvimmat hinnat maan suosituimpiin kaupunkeihin ja kohteisiin. SAS ja hae lennot paikkaan Sri Lanka suosimaltasi lentoyhtiolta. Suunnittele lentomatka Skycheck Suomi nopeasti ja vaivattomasti ja varaa halvat lennot Sri. 1. Helmikuu Suora lento Helsinki-Colombo (kesto mennessa 9h, palatessa 10h) on erittain tervetullut Sri Lankan matkaajalle. Lento sujuu mukavasti. Tulitauko Sri Lankassa oli silloin kestanyt jo kolmisen vuotta ja suomalaiset matkanjarjestajat olivat juuri alkaneet jarjestaa sinne taas matkoja. Ne loppuivat. 19. Tammikuu Ensihuomiot. Ensimmaisia huomaamiani eroja Sri Lankassa Kaakkois-Aasian verrattuna olivat ikivanhat bussit, miesten hameet, tavallisten. 4. Huhtikuu Intian kaakkoispuolella sijaitseva Sri Lanka on monipuolinen saarivaltio, joka matkustusilmoituksen tekemista ennen matkaa Sri Lankaan. 3. Helmikuu Suomen talven aikana Sri Lankan lampimin ilmasto on lansirannikolla. Pidemmat matkat taittuvat joko junilla, busseilla tai ilmastoiduilla. 26. Lokakuu Intian kiertomatkan jalkeen seuraavana vuorossa oli reilun kahden viikon loma Sri Lankassa – ohjelmassa oli niin rantalomailua Intian. Sri Lanka on raiskyvien kontrastien maa, joka omaa monivivahteisen ja varikkaan Talla Mr Travelin opastetulla kiertomatkalla paaset tutustumaan Sri Lankan. Sri Lankan kiertomatka. Lahdot pavittain. Matkan hintaan sisaltyy: -lennot - majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa mainituissa hotelleissa -puolihoito. 9. Marraskuu Sri Lanka on uskomattoman monipuolinen, ei pelkkaa hiekkarantaa. Jattimaiset teeviljelmat ovat Nuwara Eliyan ymparistossa saaren keskella. Sri Lankan vihrea saarivaltio kohoaan Intian Valtameresta lahella etelaisen Intian Matkalla tutustutaan Udawalwan ja Yalan upeisiin kansallispuistoihin. 30. Maaliskuu Oltiin vuoden lopulla Intiassa, Nepalissa ja Sri Lankalla. Kokonaisuudessaankin matka oli tietenkin elamysrikas ja antoisa mutta.

Elamyksia ja aurinkoa Sri Lankalla Matkajutut Iltalehti.fi

Trooppinen Sri Lanka houkuttelee matkailijoita siirtomaahistorialla, vaihtelevilla maisemilla, villilla luonnolla, varikkailla kaupungeilla ja kauniilla rannoilla. 28. Kesakuu Sri Lanka on nousemassa suomalaisten matkailijoiden suosioon. Sri Lankaan matkaavien on haettava etukateen maksullista viisumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.