perjantai 2. toukokuuta 2014

Kajaani.fi

Tervetuloa Kaukametsaan - Kaukametsan kongressi- ja

Opiskelijan Kajaani -sivuilta loydat tietoa siita, mita Kajaanilla on tarjottavanaan opiskelukaupunkina. Pienen kaupungin etuna on elamisen helppous, tervetuloa. Digikuvapiste on tayden palvelun valokuvausliike ja muotokuva kuvaamo keskella kajaanin keskustaa, jonka loytaa helposti punakeltaisista markiiseista. Remontti Kajaani. Rakentamisen ja remontoinnin asiantuntija Kainuun seudulla. Tmi Jukka Pyykkonen on Kainuun seudulla toimiva monipuolinen.

Kajaanin Aluetaksi Oy, Suomen Taksiliitto 87100 Kajaani. Kainuun Taksivalitys. Ajankohtaista www.taksikainuu.fi. www.kela.fi/matkakorvaus. Kaukametsa.opisto@kajaani.fi Kaukametsa Kajaanissa tarjoaa korkealaatuisia kansalaisopisto-, musiikkiopisto-, ja kulttuuripalveluita seka vastaa. Hotelli Kajaani on matkailijan lamminhenkinen loma- ja kokouskohde. Meilla lomailet, hemmottelet itseasi, saunot upeassa rantasauna Eliaksessa, jarjestat. Kajaani, Lahipaivien ennuste. saaennuste ja havaintoja Suomen paikkakunnille. AC Kajaani karsi 2-1 (0-1) tappion sunnuntaina Kokkolassa KPV:ta vastaan pelatussa AC Kajaani otti selvan 3-0 (0-0) voiton JBK:sta. toimisto@ ackajaani.fi. 27. Elokuu Kajaanin Teknologiakeskus. Etusivu Kajaanin kaupungin omistama Kajaanin Teknologiakeskus Oy tarjoaa asiakkailleen www.kajaani.fi. K-rauta Kajaani. Palvelut. Osastot. Muuta K-raudasta hallitsee yksinkertaiset kodin kunnostustyot. Tapetointi sujuu jo harvemmalta. iltalehti.fi. 5 tykkaysta. Yrityksemme paaasiallinen toiminta-alue on Kajaanissa, Yla-Savossa ja Pohjois- Pohjanmaalla. Palvelemme AAA-luokitus TilaajaVastuu.fi. Peltikatto. Tervetuloa hierontaan, rentoutumaan ja nauttimaan. Jos koet tarvetta saada apua kipeytyneille hartioille ja niskalle, tai jos Sinulla on ongelmia muualla kehosi. Kajaanin sotilaskotiyhdistyksen verkkosivut. Linkit. www.sotilaskotiliitto.fi. www.mpk.fi. www.naistenvalmiusliitto.fi. www.vmtk.fi. Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) on tekeva, profiloitunut ja aidosti kansainvalinen korkeakoulu. Tyoelaman Lue lisaa opiskelijankajaani.fi -sivulta.

Tama Infokartta Oy:n tuottama Kajaanin kaupungin karttapalvelu poistuu kaytosta 2.6.2014 uuden Tekla Oy:n tuottaman karttapalvelun (http://kartta.kajaani.fi):. Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtyman, Kajaanin kaupungin ja niiden (08) 6155 2225, sahkoposti kajaani@kajaani.fi. Kainuun liitolle lahetetyt. Intersport Kajaani. Monipuolinen Intersport Kajaani Pro-erikoisvalikoimaan kuuluvat Golf, Jalkapallo, Hiihto Mail. kajaani@intersport.fi. Kauppias Arto.

Peltisepanliike Mononen Oy: Peltikatot ja kattoremontit

Talta nayttaa Kajaanin Onnela! Onnela Kajaani. Olemme avoinna Ke, Pe ja La K-18 seka lauantaina K-20. riikka.maatta@npg.fi / Linnankatu 18 87100 Kajaani. Kajaanin Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten oppimisjarjesto ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jasen. Vaikutamme yhteiskuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.