tiistai 31. toukokuuta 2011

Led kohdevalo

LED-lamput Motonet Oy

Led kohdevalo 2,5W/GU10. Polaroid led-kohdevalossa on 190 lumenin teho ja sen valosavy on 2700 kelvinia, eli lammin valkoinen. Kohdevalon polttoika on. Led-lampulla on pitka kayttoika ja pieni energiankulutus, mutta hinta on halogeeni-lamppua kalliimpi. Testasimme kuuden eri valmistajan mahdollisimman. Kohdevalo sisaanrakennetulla 230V-tyypin 5W LED-sirulla, mika tekee siita pienen ja modernin ilman nakyvaa liitantalaitetta. 310 lm valovirta vastaa valoa 35.

Tradgardsbelysning LED, 3 st. Valaistus Puutarhavalaistus LED-valaisin Julkisivuvalaistus LED Kohdevalo Puutarhavalonheitin Valonheitin. Tuoteryhma: LED-lamput. Airam 12V LED kohdelamppu GU5.3 3,5W 3000K 230lm. Airam led Airam LED 3-step dim kynttilalamppu E14 6W 2800K 470lm. LED kohdevalot. Kohde valoilla voit luoda epasuoraa valoa ylos tai alas. Voi myos kohdistaa valon haluamaasi kohteeseen. Helposti kiinnitettava kohdevalaisin, lampiman valkoinen valo. Alumiinia ja muovia. Rail Spot GU10 on minimalistinen 3-vaihekiskoihin asennettava kohdevalo, joka on yhteensopiva uuden sukupolven LED-valonlahteiden kanssa. 17. Joulukuu Kohdevalo Airam Planex LED 5W hopea. Kohdevalaisin Planexin pieni lammontuotto seka erittain matala ja kevyt rakenne mahdollistavat. 16. Joulukuu Upotettava kohdevalo, musta. Sisaltaa 3W GU10 HI-PO LED-lampun. IP54. Energialuokka A+. Tekniset tiedot. Korkeus: 40 cm. Halkaisija: 10. Sunwind Power Tube LED kohdevalo. Sunwindin kirkas, erityisesti aurinkovoimalakayttoon soveltuva kohdevalo. Voit halutessasi liittaa valaisimeen. (Hinta 194,70 €) Uppoasennukseen. Sis. saadettava LED-liitantalaite. Vahan tilaa vieva tehokas valaisin vaaka- tai pysytyasentoon. L89 on laadukas, pinta-asennettava valaisin neljalla Gen3 LED-diodilla varustettuna. Vahan tilaa. 15. elokuu Kohde valo liiketunnistimella, Led lamput eli vaha virtanen, reilu metrin johto, voidaan kayttaa vaikka puiden ja pensaiden valaistukseen seka.

14. Kesakuu PINTA-ASENNUS LED KOHDEVALAISIN. INTGROITU LED DRIVER. VALAISUKULMA 47 AST. EI VOIDA HIMMENTAA. HUOM 2-OSAINEN. Osta HYUNDAI LED- Kohdelamppu E14 4 W helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Instar Pro LED on himmennettava LED-kohdevalo myymala- ja Tyokaluja ei tarvita, joten laadukkaiden LED-valaisimien asennus on aina helppoa ja nopeaa.

Sunwind Power Tube LED kohdevalo marinekauppa.com

Talla LED Kohdevalolla on korkea IP67 luokitus, joka tarkoittaa, etta se on veden seka polynkestava ja se soveltuu taydellisesti ulkokayttoon. Tassa LED. Valopaan VP3111 led-kohdevalaisin sopii kavelyreittien valaisuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.