torstai 29. toukokuuta 2014

Porkkanakakun ohje

Hellapoliisi - Hilun porkkanakakku

26. Tammikuu Siita alkoi taydellisen porkkanakakun ohjeen metsastys, joka ei ehka vielakaan ole taysin paattynyt. On mielenkiintoista lukea erilaisia. Taalta loydat herkullisen reseptin nimella Helppo porkkanakakku. Tarjolla on paljon resepteja, vinkkeja ja inspiraatiota. 17. Maaliskuu Porkkanakakku saa pintaansa mehevan tuorejuustokuorrutuksen. resepti ohje kasvisruoka taydellinen rocky road resepti ohje Ayriainen.

Resepti: Kuorrutettu porkkanakakku On muuten todella hyva ohje, vei kielen mennessaan :) itse tosin lisasin taikinaan myos desin mantelirouhetta ja kaytin. 9. Marraskuu Taman porkkanakakun ohjeen on lahettanyt Hellapoliisin lukija Hilu. Tasta ei porkkanakakku parane! Valmistus on helppoa, etka tarvitse. 8. Syyskuu Veskupossulla on kasi ylhaalla: olen testannut porkkanakakun, Rakastan porkkanakakkuja ja tama ohje kuulostaa hyvalta. Haluaisin. Amerikkalainen porkkanakakku. 18.1.2015 10 3.5 7 porkkana, pahkina, Amerikkalainen porkkanakakku. Mehevassa kakkupohjassa on Kuvalliset ohjeet. Pahkinainen speltti-porkkanakakku kuorrutetaan tuorejuustokuorrutteella. 1. Laita uuni lampenemaan 175 asteeseen. Vatkaa munat ja ruokosokeri kuohkeaksi. 4. Maaliskuu Taman reseptin myota en tarvitse enaa muita porkkanakakun tai kuorrutteiden ohjeita, olen Vinkki: Tuplaa ohje, mikali teet piirakan pellille. Sulatejuustolla kuorrutetun porkkanakakun ohje: Kuvattu 14.11.2006 ilman salamaa jalustan ja itselaukaisijan avulla. Tai katso animaationa! Aineet: Porkkanat. 17. Helmikuu Tuossa toisessa ketjussa keskusteltiin porkkanakakun kuorrutuksesta. En ole koskaan tehnyt porkkanakakkua, mutta eras tyokaveri joskus tuo. 5. Syyskuu Joten tasta lahtien voin sanoa jokaiselle kyselijalle, etta ”laita hakukoneeseen se hyva porkkanakakun resepti, pitaisi loytya”, tai muuten vain. Olisiko sinulla antaa hyvaa porkkanakakun (pellillinen tai piirakkavuoka)-ohjetta. Tarkoitan sellaista,johon tulee paalle tuorejuusto-kuorrutus. Nam!. Resepti porkkanakakku ohje pellillinen. myTaste.fi:n sivuilta loydat 17 porkkanakakku ohje pellillinen resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. 23. Huhtikuu Nappasin kaupasta porkkanapussin ja sen selkamyksessa oli hyvalta kuulostava ohje. Kakusta tuli varsin amerikkalaisen makuinen – eli. 12. Joulukuu Yksi kahvipoydan makeista oli porkkanakakku, jonka ohjetta moni ehti jo pyytaa sen jalkeen kun se vilahti Instagramissa. Sita saa mita. Olen aina ollut hulluna porkkanakakkuun :P Ja nyt kun se on viela sallittua. Kattelin normaalin porkkanakakun ohjetta, ja siihen tuli 2tl leivinjauhetta mutta.

Porkkanakakun ohje - Martat

6. Toukokuu Talla kertaa kuitenkin eksyin Tata (keittio)elamaa -blogiin, jossa oli porkkanakakun ohje. Ohje jai vaivaamaan mielta, joten paatin kokeellistua. Antakaa nyt takuuvarma ohje tuolle kuorrutteelle ettei valu ja oo mitenkaan lolloa ? Kumpaa kannatatte tuorejuustoa vai sulatejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.