keskiviikko 21. toukokuuta 2014

1V synttarit

1-Vuotis synttarit! Vau Foorumi

5. Heinakuu Tanaan on juhlittu poja 1v synttareita. Aamulla heratessa oli pala kurkussa ja tuntui pahalta. Mulla oli kamala kiire paasta kaymaan haudalla. 24. Elokuu Tanaan vieteltiin Tomaksen 1v synttareita meilla kotosalla. isoiso ja isoisoiso mummut eivat paikalle paasseet, mutta kaydaan kylailemassa. Kysymyspostaus ja blogin 1v. synttarit! 23.03.2015 13:36. Hei ihanat! Tanaan on spesiaali paiva, silla tasan talla paivamaaralla vuosi sitten aloitin blogin.

Vietimme 17.11.2012 1v. synttareita/myohastyneita avajaisia 50 ensimmaisena ilmottautuneen asiakkaan, ihanan dueton, kuohuviinin, hyvan syotavan, boolin. Koska nama on nyt pikkasen ekat synttarit niin tuntuu jotenkin todella tarkealta saada kaikki natsaan. Mietin vaan koko ajan etta olen unohtanut.

12. Elokuu Nellan 1v synttarit! ¦ Mista pienet tytot valmistetaan ensin aamukastetta laitetaan pieneen kultaiseen rasiaan. Hopeaa enkelin siivesta. 30. Maaliskuu Liljan 1-vuotis synttareita juhlittiin jo reilu kuukaisi sitten ystavanpaivana! Muuton alla pienet juhlat haluttiin pitaa viela vanhassa asunnossa. 7 Fells Hostel 1v synttarit! Yllaksen ainut ja ihanin hostelli tayttaa vuoden! Tuuppa juhulistaa kulunutta vuotta meijjan kanssa lauantaina 18.7. klo 18 alkaen. 18. Kesakuu Mertsin 1. vuosipaivaa Oceanin tiimissa juhlittiin toukokuisena tiistaina 26.5. Vuosi on mennyt nopeasti, ja ravakasta Mertsista on tullut tarkea ja. 3. Toukokuu Pikkumurun 1v. synttarit. Nyt on vihdoinkin aikaa vahan huokaista ja kirjoitella blogiinkin (ainaki nain Suomi -Tanska pelin eratauolla.)). 21. Toukokuu Ellen Emilian 1-vuotissynttarit. Elle ja Emilia juhlivat viime viikonloppuna ensimmaista syntymapaivaansa. Paiva oli varmasti tyttojen mielesta. Ida_Amanda 1v Uusimaa. Jaa Facebookissa Twiittaa. Mista Parhaat Synttarit Ikina! -ryhmassa on kysymys? HEI.Ida-Amandalla on jolukuussa synttarit,Olen. Olen yh aiti tuloina on lapsilisa elatustuki kodinhoito tuki tiukilla eletaan menoja on enenmman kun tuloja muutimme kk takaperin home kampasta pois ja loppu. Olemme 4 lapsinen uusioperhe Joensuusta ja rakas tyttaremme Emilia tayttaa 2 vuotta 13.10.2015. Toivoisimme kovasti pienta avustusta tarjottavien ja. 14. Joulukuu 1v synttarit. Vihdoin muutama kuvakaappaus meidan yksvuotiaan synttareilta. Kovin montaa loistokasta kuvaa tuolta ei ole, kiitos marraskuun. 19. Syyskuu Saturday, 19 September, Bar Lounge Sfaar, Rovaniemi. Sfaar viettaa ensimmaisia syntymapaiviaan lauantaina 19.9 ja olemme. 26. Huhtikuu Ja on meille kaikille hirmuisen rakas, kuinkas muutenkaan ?. Sellainen on meidan ihana 1v. Tahtoisin tehda puutarhan. Sinulle vartavasten.

Ellen Emilian 1-vuotissynttarit - Karamelli cakes -

Kiitos kaikille ! Satu, Raini, Riitta, Anissa jne. ja erityisesti kiitos mainosten jakajille Reetalle ja Veeralle. Ja Synttarikakku oli niin ihanan. 31. Elokuu Arvonta synttarisankareiden kesken! Pomppu on nyt yksivuotias. Synttareiden kunniaksi arvotaan taytekakku 13.9. mennessa Pomppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.