perjantai 2. toukokuuta 2014

Blog awards

24. Elokuu The Blog Awards Finland. Tata tarkoitusta varten tyttaremme joutui meista sen kuvan ottamaan. En tieda miten esivalinnan tehnyt. 25. Elokuu Kinuskikissa on ehdolla taman syksyn suuressa blogimittelossa, jossa palkitaan bloggaajia laajasti eri aloilta. Tuomaristo on valinnut. 30 Jun Congratulations to the Wine Blog Award Winners: Best Blog Post of the Year: Robin Williams: Art, alcoholism, and suicide on Chris. All of us at Blog HQ would like to say a big thanks to everyone for being so understanding about the delay to the finalists announcement. We are working on. Hyvia uutisia, lukijat! Paiva jonka tiesimme jonain paivana tulevan on nyt taalla – suosikkiblogisi Kasper Diem on ehdolla vuoden talousblogiksi*. Nain meidan. Annan Aarteet -blogi voitti Pattex Blog Award –blogikilpailun. Pattex Blog Award - blogikilpailu on ratkennut ja voittajaksi valikoitui Annan Aarteet -blogi. 27. Elokuu Hannan soppa on nimittain ehdolla Suomen parhaaksi ruokablogiksi uudessa blogikisassa, The Blog Awards Finland:ssa. On tata uutista. The Blog Awards mekkokriisi. 19.9.2015 Veera. IMG_2071.0613_214103. Itsenaisena bloggaajana en ole paassyt koskaan suureen blogigaalaan, joten.

Kinuskikissa ehdolla The Blog Awards Finland -kisassa

Kahden lapsen isa, yhden vaimon mies. Nettiroolipelaaja ja pikkelssin suurkuluttaja. Aina liian aikaisin paikalla. Kuuntelee salaa Cheekia. Rakastaa julkista. 29. Elokuu the Blog Awards Olen ollut kuluneen viikon ajan ollut yhta hymya, paitsi aamuisin. Silloin saatan vahan kiukutella. Valilla elama hymyilee.

Syopa ET

Aloita uusi keskustelu. Hae edelleen tutkitaan ja seurataan etta ei syopa levinnyt, toivoa kuitenkin on! Eli on hyva ennusteinen syopa jos loydetaan ajoissa. Pirkanmaan Syopayhdistys Keskustelu ryhmat keskusteluryhma syopaan sairastuneelle keskustelukahvila vertaistuki. 31. Tammikuu Syopa oli arhakka, ja kaikki tama tapahtui nopealla aikataululla. Minulla oli. Puolitoista viikkoa sairaalassa, lisaa tutkimuksia, keskusteluja.

25. Joulukuu Suolisto ja syopa. Harva on innokas keskustelemaan suolistoasioistaan, mutta klassisten oireiden sivuuttaminen voi kayda kohtalokkaaksi. Kyllahan se syopa on peloittava tauti - minullakin se todettiin maaliskuussa ja oli kuulemma Sinulle, keskustelun avaaja toivon voimia omaan elamaasi. Keskustelun etusivu Suhteet. Lukittu. 9:00 7.2.2015. Syopa sai Jarin ja Tiinan ottamaan kaiken irti viimeisesta ajastaan: ”Toivoa paranemisesta ei enaa ole. Kohtusyopa eli kohdunrungon syopa: oireet, diagnoosi ja hoito: Kohtusyopa eli kohdunrungon syopa oireilee usein Keskustelut. Lisaa expanded. Ajanvaraus. 7. Marraskuu Keskustelun alussa laakari lupasi huonojen uutisten lisaksi hyviakin Laakari kertoi, etta Laineen syopa oli rauhallista laatua. Jos otti. Eturauhassyopa on yleisin syopa lansimaissa. Mutta taitaa olla myos vaarattomin syopa mita on? Etusivu. Etsi. Keskustelun etusivu Laaketiede ja terveys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.