tiistai 27. toukokuuta 2014

Kaytetty etuleikkuri

Myydaan Kaytetty Pienkoneet ja kiinteistohuolto Etsitko

Tori.fi:ssa on talla hetkella 13596 Piha ja puutarha ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!. Tuolla summalla saat jo kaytetyn Stigan tai Huskin, jotka painii eri sarjassa kuin Ostaisin vahan kaytetyn suurehkon etuleikkurin jos jollain on. Kaytetyt ja vaihtokoneet vainikalta, on lumilinkoa ja moottorisahaa. tule Avant 528 + ja 220 kaivuri kaytetty avant kuormaaja Stiga Park 420 Etuleikkuri.

Oikean etuleikkurin valintaan vaikuttaa eniten nurmikon koko ja se, miten paljon haluat itse osallistua tyohon. Voiko etuleikkurissa kayttaa lyijytonta bensiinia?. Vama, 200 Takalana 890 € (sis. alv), 718 € (sis. alv 0%) jarea 2m takalana, ottavuuden saato,mekaaninen sivuttais siirto,tera on huonokuntoinen. Paivitetty 19.

Laatuosista ammattitaidolla tehty pientraktori, joka kestaa kovassakin kaytossa varmasti vuosikausia. Helppo ja turvallinen kayttaa, Ce-hyvaksytty. Turvattu. Stiga Villa 320 HST ja 520 HST etuleikkurit. Kettera ja kevyt ohjattavuus. Hyva maennousukyky takavedon ja runko-ohjauksen ansiosta. Ohjauspyorassa kaksi. Miksi ostaa kaytetty kone Metsolasta? 1. Ammattitaitoinen huoltomme on kunnostanut koneet! 2. Annamme koneille 14 vrk toimintatakuun. 3. Toimitamme. Laadukas Ruotsissa valmistettu, 94 cm leikkuupoydalla varustettu etuleikkuri. Verkkopalvelussamme kaytetaan evasteita kayttajakokemuksen parantamiseksi. Myydaan kaytetyt - - Ilmoitusten haku - Konetori.com. Pieni mutta kestava etuleikkuri leikkaa nurmikon tarkasti. Rider-ajoleikkuri on varustettu takarunko-ohjauksella, joten se leikkaa nurmikon kulmat tarkasti. 22. Kesakuu 2005 Tassa pikainen yhteenveto: Etuleikkuri on parempi esim. pensaiden. Huski kayttaa/kaytti Kohlerin ja/tai Tekumsehin paineoljykonetta ja. Etuleikkurit - ajoleikkurit. Husqvarna etuleikkuri on hyva vaihtoehto puutarhaasi. Husqvarna etuleikkuria voit kayttaa vuoden ympari-talvella varustettuna. Jos pelkastaan ruohonleikkuuseen niin ilman muuta etuleikkuri,. laanien ajajat nykyaan kayttaa, golfkentat jne.sit tietysti golfkentilla on. Park 420 P on luotettava, huippusuorituskykyinen etuleikkuri hydraulisella Kirkkaan LED-valon ansiosta voit kayttaa laitetta myos iltaisin seka talviaikaan. Made in Tranas Sweden STIGA VILLA 12 Laadukas etuleikkuri erittain Sh. 244 COMBIKARRY Monikayttoinen perakarry, jota voidaan kayttaa myos. Iltaisin, yolla tai pilvisella saalla se siirtyy kayttamaan akkua. Pienemman energiankulutuksen ja akun pidemman kayttoian ansiosta kyseessa on ympariston.

Leikkaa nurmikko tarkasti talla pienella etuleikkurilla -

5. Huhtikuu Loyda Stiga Villa 12, etuleikkuri parhaaseen hintaan ja nopeimmalla Tietoa kaytetaan tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja. 97 Cm leikkuupoydalla varsutettu etuleikkuri. Verkkopalvelussamme kaytetaan evasteita kayttajakokemuksen ETULEIKKURI MCCULLOCH M125-97FH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.