tiistai 27. toukokuuta 2014

Kassakone lelu

Casdon Minimarketin kassakone - Verkkokauppa.com

1. Joulukuu Loyda HAPPY HOUSE -kassakone parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Katsotuimmat Muut lelut. 8. Elokuu lapselle kauppa leikkeihin kassakone kolmella kolikolla fisher-price. KASSAKONE IMAGE Nayta isona. KASSAKONE IMAGE. Kunto Uusi. Tuotetta ei ole Lelu- ja lastentarvikeliike Partanen Haapaniemenkatu 18 70110 KUOPIO.

Maalattu ja lakattu kassakone, jossa painikkeet kaupankayntiin, iso kassalaatikko leikkirahoille ja nelja vaihdeltavaa korttia jotka nayttavat kassalta ostetut. Casdon Minimarketin kassakone. Sony. Weber. Whirlpool. ? Sulje. Etusivu › Lelut › Askartelu ja pukeutuminen › Rekvisiitta ja kalusteet › Tuote 5496. Ikea.fi. /. Lasten IKEA. /. Lelut leikkiminen. /. Roolileikit. Kuvat. DUKTIG Leikkikassakone IKEA Kauppaleikit ovat hauskoja ja opettavat rahankayttoa ja. Monivarinen. Liikuteltava rahalipas, paineltavat napit, viivakoodinlukija ja kortteja. Lahetysvaihtoehdot: SmartPost, Postipaketti 16 tai Joustavasti-ovelle paketti. Fisher-Prisen klassikko lelu, mekaaninen kassakone. Kassaleikissa lapsi oppii samalla kolikoiden kokoeroja, painamaan nappuloista ja vaantamaan veivista. Koti- ja kauppaleikit innostavat lapsia tekemaan kodinaskareita turvallisesti leikin ohella. Lapset voivat leikkia mita vain, kuten laakaria, kassaneitia, siivoojaa ja. Kun lapsi kaantaa taman perinteisen kassakoneen kahvaa, kello soi ja kassalaatikko aukeaa. Sen kuusi varikasta numeroitua muovikolikkoa opettavat lapselle. HAPPY HOUSE -kassakone. 36,99. Lisaa koriin. HAPPY HOUSE -polynimuri. 32, 99. Lisaa koriin. HAPPY HOUSE Electrolux -polynimuri. 32,99. Lisaa koriin. Tama lelu kassakone on pakko hankita jos sinulla on lapsia jotka haluavat avata oman kauppansa. Tassa lasten kassakoneessa on 22-osaa ja se on upein. Tilaa Lelut edullisesti NetAnttilasta. Toimituskulut 0 euroa noutaessasi tavaratalosta. Varikas kassakone lasten kauppaleikkeihin. Kassaluukku kilahtaa auki nappia painaessa. Mukana myos puinen pankkikortti seka paperinen kuittirulla. Tuotteen. HUOM! kassakone ei ehdi enaa jouluksi. Varastoon on tulossa lisaa taas tammikuun puolella! Puinen kassakone monilla toiminnoilla! Viivakoodin lukija. Ajan hampaita edelleenkin kestava klassinen kassakone jossa paljon Yksinkertainen lelu jonka kanssa on helppo oppia laskemista, tai leikkia vaikka kaupaa. 22. Heinakuu Ikeaan oli tullut myyntiin kivan nakoinen kassakone ja viela. mutta jos sellaisen eteensa jossain saavat on se varmasti yksi lemppari lelu.

Happy House Leluja TOYSRUSista

Maalattu vesipitoisilla, myrkyttomilla vareilla. Lelu on tuotettu ymparistoystavallisesta kumipuusta. Kun yksi kumipuu kaadetaan, kaksi uutta kumipuuta istutetaan. Ihana puinen kassakone kauppaleikkeihin! Lelut ja oppiminen. Ajankohtaista. Leikkien.fi. Tuotehaku. Ostoskori GK Kassakone. Tuotenro: GK51807.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.