torstai 23. elokuuta 2012

Musta divaanisohva

Magnum divaanisohva / Divaanisohvat / Sohvat rahit /

Mustassa Linnea-kulmasohvassa on divaani sohvan oikealla puolella (ei vaihdettavissa). Siroilla jaloilla varustettu sohva on verhoiltu nahkaa muistuttavalla Soft. Osta edullinen ja laadukas divaanisohva Trademaxilta. shadow FRIDAY 3- istuttava Divaanisohva - Vasen. shadow Puls Divaanisohva Oikea - Musta. Musta nahkainen kulmasohva. kahden istuttava askon sohva kaupan ikaa ei tiedossa mutta ehja on, kaikki paalliset just pesty. 55 € Kulma- tai divaanisohva.

Nahkasohva, divaani vasemmalla tai oikealla. Varit valkoinen ja musta. Magnum-divaanisohvasta raataloit mieleisesi sohvan lukuisista nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Vareja on sadoittain. Ohessa esitetty alkaen-hinnat. Ellos Home Milano-divaanisohva, oikea vareissa Musta kategoria Koti - Sohvat - Ellos. 26. Elokuu Noin 5 vuotta vanha hyvakuntoinen divaanisohva, ostettu aikoinaan Askosta. Kaikissa tyynyissa irroitettavat paalliset ja divaanin paikkaa voi. Toimitamme divaanisohvan kotiovellesi edullisesti. Klikkaa: Miika divaanisohva vaihdettavalla divaaniosan katisyydella Linnea divaanisohva musta nahka. Kevytlinjainen ja ilmava Taru- divaanisohva on ajaton ja kaunis. kiintea, ja siihen on valittavissa kolme eri tikkauslangan varia, punainen, valkoinen ja musta. Verhoiluna on aidon nahan tuntuinen, pehmea ja helppohoitoinen materiaali. Saatavana oikean- tai vasemmankatisena. Vari musta. Mitat - leveys 265 cm. Valkoinen musta. Kuvaus. Arvostelut (0). Acton-divaani sohva on saatavilla lukuisilla tyylikkailla verhoiluvaihtoehdoilla. Valitse omaan tyyliisi ja sisustuksesi. Savannah-divaanisohva. Tyylikas musta, kulutuspinnaltaan nahkainen divaanisohva tuo tyylia olohuoneeseen. Metallijalat antavat mukavan yksityiskohdan. Comfort Zone -divaanisohva. Hinta: 795,00 €. Suositushinta: 1 Julius XL- divaanisohva. Hinta: 949,00 €. Suositushinta: 1. Klubi tuoli, musta. Hinta: 399, 00. Vertaa ja tilaa Divaanisohvia netista. Osta Divaanisohvia alkaen 415 € osoitteesta ShopAlike.fi. Mora Divaanisohva Kaannettava - Musta. 499,00 €. Trademax. DIVAANI L -divaanisohva, Kangas: West Kangas: West musta. Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin huutokauppa. Meilta myy mm. ulosotto, konkurssipesat, poliisi seka puolustusvoimat. Huutokaupassa mm. autot. 5. Maaliskuu Laaduks polyrottinkinen sohvaryhma sisaltaen divaanisohvan, tuolin ja rahin. Toimitus ympari Suoma 0€ Mahdollisuus maksaa myos laskulla.

Acton-divaani sohva - Casri Kalusteet

Alex divaanisohva rahilla. 260 x 158 cm Chicago divaanisohva nahka-. verhoiltuna, 222 x 155 cm Helmi divaanisohva. lv, hiekka, ruskea ja musta. 15. Maaliskuu Myydaan siisti musta divaanisohva. Leveys 260 cm, syvyys 105 cm (divaaniosan syvyys 158 cm). Istuin- ja selkanojatyynyi Hinta: 150 Euro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.