tiistai 28. elokuuta 2012

Ideoita juhliin

Auttakaa!! Ideoita 30v juhliin :) - Aihe vapaa - Keskustelu -

29. Lokakuu Vinkkeja ja ideoita Halloween-juhliin. Siella se Halloween taas haamottaa tulevana viikonloppuna, jannittavaa! Me ollaan kavereiden kanssa. Juhlaopas - resepteja, kayttoohjeita ja ideoita Juhlaoppaastamme loydat herkullisia resepteja juhlien tarjoiluihin seka tietenkin ideoita juhlien jarjestamiseen. 27. Toukokuu Kukat pakkaseen ja juhlapoytaan juomia viilentamaan.

Lahjavinkkeja ja ideoita juhlien jarjestamiseen seka juhlapukeutumiseen. 27. Maaliskuu Taytan kesalla 30 vuotta ja pidan juhlat. Vieraita varmaan n 20 hlo. Nyt vaan mietin etta mita kivaa extraa keksin juhliin? Pidetaan suht usein(. Ideoita juhlien tarjoiluun. torstai 3. heinakuu. Koska kerrankin paatin ulkoistaa jarjestamieni juhlien tarjoilun, mika myos takasi sen, etta tarjoiltavat olivat. Alla olevista linkeista loydat vinkkeja ja ideoita monenlaisiin juhliin seka erilaisiin hahmoihin elaimista julkkiksiin. Roolihahmoja joka menoon. Vinkkeja erilaisiin. 16. Toukokuu INSPIRAATIOTA JA IDEOITA JUHLIIN? Kirjoitettuani toissapaivana 12 faktaa minusta -postauksen jain pyorittelemaan ajatusta. 19. Toukokuu Terveellisempia ideoita juhliin. Emannoin eilen pitkasta aikaa tupperware-kutsut. Tavoitteena oli tehda tarjoilut taysin ilman lisattya sokeria. 22. Huhtikuu Oli ajatuksesi mika tahansa, tassa artikkelissa esittelemme muutamia ideoita joiden avulla juomatarjoilu sujuu kuin tanssi. Myos Juhlan paikan. 20. Huhtikuu Jarjesta rennot ja tyylikkaat Cava tapas -juhlat. Poimi talteen Freixenet Cordon Negro Brut Cavan kanssa taydellisesti maistuvien tapasten. 10. Syyskuu Synttari-ideoita 2-vuotiaan juhlista. Viikko sitten vuodatin taalla synttarijarjestelystressiani. Taas tuli todetuksi, etta stressi kuuluu asiaan ja. IDEOITA HAIHIN JA JUHLIIN. Itse oon ideanikkari, ja etsin kaikenlaisia vinkkeja netista. Ajattelin hiukan tannekin laitella kuvia ja vinkkeja, joitain teko-ohjeita. Juhlaan puettu koti jaa mieleen. Ajankohtainen varimaailma on suloisen pastellinen yhdistettyna murrettuun vihreaan, ja yksi hauskimpia ideoita on.

Taytekakkuja juhliin - uusia ideoita koristeluun. Siikajoki, 12.02.2011. klo 9-16, Siikajoen Rauhanyhdistys, Kastellintie 106. Koulutuspaivan aiheita: Eri massat ja. Kakkuideoita juhliin! 12.03.2013. Salama Mc Queen-kakku. 12.03.2013. Tuhkimokakku. 03.03.2013. Nalle Puh-kakku. 03.03.2013. Minnikakku. 03.03.. Mita suuremmat juhlat, sen enemman askarreltavaa - mikali askartelu on sinun Tama kooste taydentyy saannollisesti sen mukaan, mita ehdimme ideoita.

Kuplivaa Cava tapas -juhlaa! - Soppa365

18. Huhtikuu Kotitekoista kuohuvaa ja minibebeja - ammattilaisilta raikkaita ideoita kevaisten juhlien tarjoiluihin. Bebe-leivokset ovat ihania. Tana kevaana. Ollaan tassa jarjestamassa 50v yllatysjuhlia ja nyt olsii hyville ideoille kayttoa. Mitaan ylilyontia ei ole tarkoitus jarjestaa, vaan sellaiset juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.