torstai 23. elokuuta 2012

Secto valaisimet

Design liian kallista? Nain hankit suosikkimerkit kotiin

10. Huhtikuu Tuo valkoinen houkuttelisi kovasti, mutta myos koivunvarinen on vaihtoehtona. Luulen silti kallistuvani valkoiseen. Secto Designin valaisimista. Formverk on huonekaluihin, valaisimiin ja kodin pienesineisiin erikoistunut helsinkilainen design-alan perheyritys. Tule tutustumaan myymalaamme. 5. Lokakuu Secto Design Oy (jaljempana hakija) on pyytanyt 5.7.2010 paivatyssa ja Atto- valaisimet tekijanoikeuslain mukaista suojaa teoksina.

Secto Design – valaisimia luonnonmateriaalista. Secto Designin nousujohteinen tarina alkoi 1995, kun Tuula Juselius loysi yrityksen riveihin uuden. 5. Tammikuu jarjestetty Design Market, josta viime syksyna torilta sai hyvaan hintaan muun muassa Vallilan kankaita ja mattoja, Secto Design -valaisimia. Secto Design on suomalainen, puusta valmistettuihin designvalaisimiin erikoistunut yritys. Secto Design -valaisimet valmistetaan muotoonpuristetusta. Secto Design Oy on kansainvalinen ja samalla suomalainen valaisinmerkki. Secto Design-valaisimet valmistetaan Suomessa, jossa hyodynnetaan paljon puuta. Designkaupoista mm. Finnish Design Shop, Lanna Mobler, Vepsalainen edustavat Secto Design -design tuotteita. Naet kaikki sivujemme Secto Design - design. Secto Design. Naytetaan kaikki 14 tulosta. aspiro_8000_listing. Aspiro 8000. atto_5000_listing. Atto 5000. kontro_6000_listing. Kontro 6000. o_4240_listing. Secto Design Varsi 1000 mahdollistaa suosittujen Secto -kattovalaisimien kiinnittamisen myos sellaisiin paikkoihin, joissa kattoon kiinnitys ei ole mahdollinen tai. Secto Design o 4240 riippuvalaisin. Arkkitehti Seppo Kohon suunnittelema o valaisin on linjoiltaan skandinaavisen selkea. Valaisimen massiivinen koko. 26. Marraskuu Loyda Secto Design Secto 4231, seinavalaisin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Secto Design-valaisimet valmistetaan muotopuristetusta suomalaisesta koivusta. Vaativan kasityon tekevat taitavat suomalaiset puusepat. Varjostimia saa. 9. huhtikuu Vuonna 1995 perustettu Secto Design valmistaa arkkitehti Seppo Kohon suunnittelemia valaisimia. Secto Designin valaisimet valmistuvat. Koivuiset ja laminaatilla paallystetyt Secto Design-valaisimet ovat astuneet pysyvaksi osaksi kotimaista laatu- ja tyylimaisemaa. Valaisimet tehdaan kasityona. 15. Syyskuu Myydaan muutaman kuukauden kaytossa olleet valaisimet. Malli Secto 4200 korkeus 60 cm, halkaisija 30 cm. Vari pahkina. Hinta 260eur. Seppo Kohon (s.1967) Secto Design Oy:lle suunnittelemat valaisimet ovat suomalaisen muotoilun lahihistorian menestystuote. Parissa kymmenessa vuodessa.

Secto Design o-kattovalaisin -Kuopion Huonekalukeskus Oy

5. Syyskuu Secton valaisimet ovat nimeltaan Marcato ja Magico, ja niilla on toimiston perustajan ja hallituksen puheenjohtajan Tuula Juseliuksen mukaan. Secto- valaisin on haaveissa mullakin, ehka joskus sen saan. :) Hyva loyto muuten tuo lipasto, istuu teille niin hyvin etta voisi luulla sen aina olleen juuri tuossa!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.