keskiviikko 29. elokuuta 2012

Energiatehokas koti

Energiatehokas koti - Kivitasku Energiatehokkuus

Peruskorjattavassa talossa sahkolammityksen ja lampopumpun yhdistelma on energiatehokas ja joustava lammitystapa. Uuteen lammitysjarjestelmaan. 5. Helmikuu Energiatehokas koti –hankkeen uusimmat seurantakohteet vievat pientalorakentamisen lahes nollaenergiatasolle. Paakaupunkiseudulle. Energiatehokas. Energiatehokkaan kodin edut. Toimiva ja mukava. Hyvin suunniteltu energiatehokas koti vastaa asukkaidensa tarpeisiin ja mukautuu.

Energiatodistus mahdollistaa energiatehokkuuden vertailun. Jarkevan ja energiatehokkaan rakennuksen kayttokustannukset pysyvat alhaisina suhteessa. Energiatehokkuuden vaatimusten kasvaessa tulevat kivitalon ominaisuudet korostumaan yha enemman. Miten rakennetaan energiatehokas koti? Paljonko talosi kuluttaa satasella? Kay tutustumassa Energiatehokkaaseen kotiin www.energiatehokaskoti.fi. Energiatehokkuus ei tarkoita asumismukavuudesta tinkimista - painvastoin. Energiatehokkaassa kodissa on sopivan lammin, veto ei kiusaa, melu pysyy ulkona. 14. Heinakuu Motiva ja Talotekniikkateollisuus: Vantaan Asuntomessujen Energiatehokas ja toimiva koti on Kastelli (39). Motiva Oy ja Talotekniikkateollisuus. Energiatehokas koti huippuratkaisuin. Honka Fusion™ -kodit ovat tutkitusti ilmatiiviita ja energiatehokkaita. Honkarakenne Oyj on tehnyt toistakymmenta vuotta. 20. Maaliskuu Ulko-ovet olivat 1980-luvulla yhta kauniita kuin nykyisin. Pinnan alla tilanne oli kuitenkin toinen, silla rakenteeltaan ne eivat vastanneet. 9. Huhtikuu Suoralla sahkolammityksella varustettuun taloon asennettiin poistoilmalampopumppu, joka keraa ulos puhallettavasta ilmasta talteen lampoa. 28. Marraskuu SAMITALO taustaa…. Valmistajana Karelment Oy, tuotantolaitos Nurmeksessa. Tyollistamme noin 40 pohjoiskarjalaista ammattilaista. Rakenna energiatehokas koti yhdessa JL Rakennushankkeen kanssa. Energiatehokas koti loytyy Jetta-talojen mallistosta. Katso sivuiltamme lisatietoja. Oikein suunniteltu valaistus tekee kodista viihtyisan ja energiatehokkaan seka eri tilanteisiin mukautuvan. Energiatehokas koti -kampanja Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin. 6 Askelta energiatehokkaaseen kotiin. Talon suunnitteluvaiheessa tehdaan tarkeita paatoksia, jotka vaikuttavat rakentamisen kokonaiskustannuksiin seka talon. Kokonaisuus ja yksinkertaisuus ovat energiatehokkuuden kulmakivia. Kodin rakentamisessa on syyta kiinnittaa huomiota sen kokonaisenergiankulutukseen.

Energiatehokas koti: asennetaan poistoilmalampopump

Energiatehokas koti on Motivan yllapitama sivusto energiatehokkaista pientaloista. Tyo- ja elinkeinoministerion Energiatehokkuus ja energiansaasto -sivusto. 10. Lokakuu Loistavien palvelujen ja liikenneyhteyksien laheisyydessa omalla rauhaisalla tontilla energiatehokas koti! Kauniit materiaalit ja viimeistelty piha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.