perjantai 24. elokuuta 2012

Parketin maalaus

Nain maalaat parketin – katso tarkat ohjeet - Lifestyle - MTV.fi

19. Toukokuu Kirjoittaja Aihe: Parketin maalaus Betoluxilla (Luettu 3940 kertaa) Miten lattian maalaus Betoluxilla onnistuu, onko kenellakaan kaytannon. 28. Joulukuu Tammiparketin maalaus/lakkaus. Mieluisin vaihtoehto tyrmattiin. parketin tilalle ei saa laittaa laattoja. Edullinenkin saisi olla.) t. 18. Helmikuu Vanha tammiparketti oli peruskunnoltaan ihan hyva, mutta tunkkaisen oloinen. Parketti kunnostettiin kuin uudeksi hiomalla ja lakkaamalla.

12. Kesakuu Mosaiikkiparketin maalaus valkoiseksi. Ollaan soiteltu jo Tosin han ei ollut hionut lakkaa pois parketista ennen maalausta. Tuo juttu loytyy. 8. Helmikuu Parketin maalaus voi tuntua ensin hurjalta idealta. Miksi joku haluaisi maalata kauniin puulattian piiloon? Monesti parketin lakka on kuitenkin. Parketin hionnan ja lakkauksen hinta maaraytyy useiden muuttujien mukaan. Muun muassa Kattojen maalaus ja tarvittavat suojaustyot, 14€/ m?. Kattojen. 24. Heinakuu Onko kellaan kokemusta parketin maalaamisesta? Meilla on nelja vuotta vanha parketti mielestani tosi tunkkaista tammen savya. Haluaisin. 15. Maaliskuu Nama ohjeet varmaan sopivat myos parketin maalaamiseen. Meilla pitaisi kans maalata lattia ja sina meet oikein ohjeet laittamaan :) Kiitos. 26. Maaliskuu Parketin hionta ja maalaus valkoiseksi, noin 100 neliota. Lisaksi listoitus. Ajankohta viikko 19. Seuraavat tiedot on lisatty 26.3.2013 13:47. Parketin paalle vedettiin valkoista Betoluxia, ja nyt lattia istuu paremmin meille :) Siella on tehty paljon (vaihdettu parketti, maalattu seinat ja katto, irrotettu. Nae remonttien hintoja ja kilpailuta oma parketin hiontasi ja saasta rahaa. Paljonko parketin hionta maksaa? Tassa artikkelissa Sisakaton maalaus hinta. Jos vanha parkettisi miellyttaa edelleen silmaasi ei sita ole yleensa mitaan jarkea vaihtaa vaan talloin sen hiominen ja lakkaus uuden veroiseksi on taloudellisin. Hannu Snallstrom Oy tekee parkettien hionnat, lakkaukset, petsaukset ja maalaukset Turun seudulla. Mosaiikkiparketin hionta ja maalaus (valkoiseksi), pinta-ala n.100m2. Kohde sijaitsee Parketin hionta ,yli kittaukset maalaus 2 kertaa yli 30,-m2 sis alv 23%.

7. Lokakuu parketin maalaaminen valkoiseksi maalattu parketti, lankkulattia, maalattu lankkuparketti, parketin kasittely ja maalaus, valkoinen parketti. Uuden parketin hinta saisi olla 45e/m2, ja samanhintaiseksi tulisi !!! Mutta olisiko kenellakaan kaytannon komemuksia kuinka nama petsausket ovat onnistuneet

Parketin hionta hinta - Urakkamaailma.fi

Olisiko kellaan kokemuksia parketin maalauksesta, tuntuu olevan aika suosittua ?. Asennamme parketit, laminaatit ja muovimatot Espoossa ja Paakaupunkiseudun alueella. Teemme myos parkettien hiontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.