keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ikkunakalvot

Ikkunakalvot.fi

Staattisesti kinnittyvat ikkunakalvot on helppo kiinnittaa ikkunoihin, lasioviin tai lasiseiniin. Ikkunakalvoja ja koristekalvoja voi kayttaa luomaan nakosuojaa ja. Ikkunakalvo. Olet taalla: Sisustus » Sisustusmuovit ja verhoilu » Perhoskuvio, ikkunakalvo. Perhoskuvio, ikkunakalvo. Tuotteen hinta:5,90 €. Tilausmaara:. IKKUNAKALVOT. Saatte kauttamme autoonne laadukkaat SunTek kalvot asennettuna. SunTek kalvoille annetaan 7-vuoden laatutakuu asennuksesta.

3M on ikkunakalvojen kehittajana edellakavija. Tuotekehityksen viimeisin saavutus on korkealuokkainen autokalvo, joka sailyttaa varinsa patentoidun. Section: 1 / 2 Page: 1. Ikkunakalvot, valikoima kauniita ja helppokayttoisia ikkunakalvoja ikkunalasin suojaksi seka sisustukseen valmistajilta kuten Strossel ja Maria Liv. Ikkunakalvot. 3M jalleenmyyjat kautta suomen. Autokalvot, Kiinteistokalvot, Myynti asennusliikkeille. Helsinki, Vantaa, Tampere, Oulu, Nurmijarvi, Lahti, Hameenlinna.. Ikkunakalvot / aurinkosuojakalvot. Ikkunakalvoja kaytetaan esim. parvekelasituksissa suojaamaan liialliselta auringolta tai antamaan yksityisyytta jolloin viihdyt. Asennamme ikkunakalvot kaikin kiinteisto laseihin. Ikkuna kalvot hylkivat lampoa ja pitavat lampotilan vakaana. Kalvotyypilla voidaan parantaa ulkoista ilmetta. Virallinen nimi: KS Ikkunakalvot OyYTJ. Y-tunnus: 23170125YTJ. Toimiala: Lasitus (TOL: 43342) YTJ. Toiminnankuvaus: Tassa voit markkinoida yrityksesi. Somistuskalvot ikkunoihin. 3M™ Scotchcal™ 5525 -sarja ikkunansomistuskalvoja, jotka mahdollistavat nayttavat koristeleikkaukset ikkunoihin ja toimivat. Asennamme ikkunoihin SunGard ja 3M auringonsuojakalvot, murtosuojakalvot ja sirpalesuojakalvot. Ikkunakalvojen hinta riippuu kalvomallista ja maarasta. Ikkunasta sisalle porottava aurinko voi lammittaa kodin tuskaisiin lukemiin. Nanotekniikalla toteutettu ikkunakalvo heijastaa tehokkaasti auringon lammon. Mikali takaikkunaan on asennettu ikkunakalvo, jonka valonlapaisykyky on alle 70 % tulee ajoneuvon olla varustettu oikeanpuoleisella taustapeililla riittavan.

Ikkunakalvot. tuote_053 Myymme ja asennamme ulkoikkunoihinauringonsuojakalvot seka turva- ja ilkivaltakalvot. tuote_052 Auringonsuojakalvot antavat. Ikkunakalvot pitavat helteen ulkona. Ikkunasta sisalle porottava aurinko voi lammittaa kodin tuskaisiin lukemiin. Nanotekniikalla toteutettu ikkunakalvo heijastaa. Ikkunakalvot focukseen -01. ViestiKirjoittaja Jheinonen » 15 Huhti 16:32. Mista saa valmiiksi leikattuja ja muotoiltuja tummennuskalvoja? Aattelin jos.

Lamtekno Oy - Ikkunakalvot kiinteistoihin - Somistuskalvot

Ikkunakalvot. Teemme ikkunakalvotuksia, johon sisaltyvat erilaiset kiinteistokalvot, aurinko- ja energiakalvot seka murto- ja turvakalvot. Ikkunakalvoilla. Ikkunakalvot kotiin. Pohtija 15.3.2009 13:33. Onko kenellekaan kokemuksia auringonsuojakalvojen tms. laittamisesta kodin ikkunoihin? Minulla on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.