perjantai 25. marraskuuta 2011

Saunan piirustukset

Rakennuksen piirustukset – saunalla Pieni torppa rannalla

9. Helmikuu Piirustukset pihasaunaan on kylla laadittu. Tassa vaiheessa on kuitenkin mahdollista tehda viela monia muutoksia, miettia kiukaan, oven ja. 27. Heinakuu Lopulliset piirustukset Saunarakennus on kiva, pidan ajatuksesta, etta saunaan kuljetaan kuin silloin kauan ennen pihapolkua pitkin. 17. Tammikuu Elikkas tassa on kuvat saunasta, nain alustavasti. Virallisesti ei olla saunaa viela tilattu, vasta alustava tarjous pyydetty. Asemapiirrokseen.

19. Elokuu 2003 Tarkoitus on rakentaa ulkorakennukseen kahden vajan tilalle sauna. Muutosta varten tarvitsisin ammattilaisen laatimat piirustukset. Loytyyko. 5. Maaliskuu Jotta asiat hieman konkretisoituisivat, niin ohessa esittelen alustavat piirustukset. Tassa versiossa on sauna piirettyna. Alkuvaiheessa olisi.

Pystymme rakentamaan myos asiakkaan piirustusten mukaisen ratkaisun tai suunnittelemme mallin, joka tayttaa Saunan lauteet ja jakkara asennusvalmiina. 24. Tammikuu Naapureillakin on vanhastaan samanlaiset saunat pihoillaa, meilta se -saiko piirustukset tehda itse, vai oliko Kaupungin rakennusvalvonnan. 11. Tammikuu Piharakennuksen paasuunnittelija arkkitehti Pekka Saatsi on laatinut hyvat ja yksityiskohtaiset piirustukset erityisesti saunan osalle. Tama mm. 1. 2. 3. 4. 5. A. 19. 9. 4. 1994. A. 1:7. AP. YP. US. YP. Huopakate. Vaneri 12mm. Kattotuoli. Paneeli 15mm. US. Paneeli 15mm. Runkoelementti 69mm. Lisaa tietoa piirustuksista taalta. Kaikki eivat halua 3. Keittio. 4. Parvi. 5. Kamari parivuoteella. 6. Saunatupa. 7. Sauna. 8. Peuhuparvi. 9. Katettu terassi. 12. Lokakuu Joukko kasistaan katevia kavereita oli apuna, kuka missakin tyovaiheessa. Valmiit piirustukset puuttuivat. Oli vain ajatuksia, milta sauna voisi. Saunan tai pesutilan rakentaminen tai laajentaminen ns. kuivatilaan on Suunnittelijan allekirjoittamat piirustukset kahtena sarjana + ylimaarainen. 10. Maaliskuu Rakennuslupa saunan tai kylpyhuoneen rakentamiselle tai Piirustuksissa on oltava selvitys myos saunan ja kylpyhuoneen ilmanvaihdosta. VValmistamme pyorohirsiset huvilat, saunat ja lisarakennukset suunnitellaan asiakkaan omien piirustusten mukaan tai yhteistyossa MX-Suunnittelun kanssa.

23. Tammikuu Mokin rakennuskertomus III - ensimmaiset piirustukset. Saunamokin Sola on taas kaventunut, ja saunan ja tuvan ovet kolhivat toisiaan. Mita kannattaa ottaa huomioon savusaunan rakentamisessa. Millainen on hyva savusauna? Kansainvalinen Savusaunaklubi on arvioinut noin 200 savusaunaa. Museotutkijan avulla alkuperaiset piirustukset loytyivat vuodelta 1940, ja projekti ”Rohkenimme myos jattaa alkuperaisissa piirustuksissa saunan paalla olleet.

Meidanmokki.fi Sauna Miesten Vuoro - Meidan Mokki

Eliel Saarinen laati piirustukset saunaa varten. Sauna rakentaminen jai kuitenkin Kajanuksen aikana kesken, koska se taisi olla liian suurisuuntainen ja kallis. 19. Toukokuu 2003 Itse veloittaisin ranta-saunan luonnos- ja rakennussuunnittelusta, Mita olette joutuneet maksamaan rantasaunan lupakuvista = piirustukset 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.