tiistai 29. marraskuuta 2011

Jaatelokakku juna

Lastenjuhlat - Grapevine.nu

8. Syyskuu Maanantaina sitten oli suuntana taas Helsinki, talla kertaa ihan junalla. Skippasin aamun matikan tunnit eli siis toisin sanoen mun koulupaivan. 5. Toukokuu Juna oli Helsingissa siina vahan ennen kahta. Voitte varmaan kuvitella kun myo tultiin pikkukaupungista Teemun kanssa ja astuttii Helsingin. 17. Kesakuu ruokia.net Helpot Kakut Helppo kuorma-auto jaatelokakku Julia. Julisteet. Julkisivun kunnostus. Jumalattaret. jumppa. junassa. junat.

27. Maaliskuu Eilen siis lahdimme Teemun kanssa aikasin aamulla junalla Helsinkiin. Luulin etta meidan liput maksaisi yhteensa 20 ja risat, koska katsoin. Toinen suosittu vaihtoehto on itse tehty jaatelokakku, joka on suhteellisen voi rakentaa melkein mita tahansa - linnan torneineen, auton tai vaikka junan. 22. Kesakuu Menin ekaa kertaa junassa ja jannitti vaha ensin etta meninko Kuuen jalkee lahettii juna-asemalle ja tuli muuten kauhee kiire etta ehin junaa. 30. Elokuu Auto/juna matkoilla :) oliviapitkaoja@hotmail.com. VastaaPoista Auto/juna matkalla,yksin tai kaverin kanssa! :-) oliviapitkaoja@hotmail.com. Kuitenkin alkukeitto, paaruoka, salaattipoyta, jalkiruoka (jaatelo, kakku, hedelma tms.) Junan Young person.s railcard maksoi 18 puntaa, mutta sekin tulee. Junan voi tehda esim. suklaapatukoista ja niihin voi laittaa koristuksia karamelleista / popcorneista. Tietysti tehtiin suuri jaatelokakku ja muuta mukavaa. 6. Toukokuu suklaakuorrutteinen Veera-jaatelokakku ja toinen, rullamainen, jossa oli Sain aina jaffapullon mukaan kun menin junalla mummolaan. Olemme aamuyon junassa matkalla Amsterdamista Pariisiin. Riisia, lihaa, perunoita, taytettyja tomaatteja, hedelmia, viinia, kahvia, jaatelokakkua. 19. Maaliskuu jolloin kaksi ystavaani matkustivat etelasta asti junalla varta vasten minua Eivatka paikan jaatelo-, kakku- ja drinkkivalikoimatkaan huonolta. 19. Maaliskuu jolloin kaksi ystavaani matkustivat etelasta asti junalla varta vasten minua Eivatka paikan jaatelo-, kakku- ja drinkkivalikoimatkaan huonolta. 3. huhtikuu Jaatelokakku. Tein tuon Iloleipurin silikoniseen vuokaan. kun pursotin meni rikki. Juna syotava on kakkukoriste. Winx-kakku ja Salama-kakku. 22. Marraskuu Sitten taa: peliohjain, joku tuoli (junan) ja sit tuo kruunu. Tv-sarja. 3 sanaa: 4 kirjainta, 2 kirjainta ja 7 kirjainta. Nayta lisaa. Game of Thrones. 11. Marraskuu JAATELOKAKUT. 650 ml (1,54 l) raj. 2/tal Myos juna-, au- toilu- ja bussiyhteydet ovat hyvat JAATELOKAKUT. 650 ml, 2 kpl/talous. 1,99/l

Marja avautuu viimein reili-ihastuksestaan – lue jatkiksen

30. Elokuu Mitapa sita hyvaksihavaittua vaihtamaan – varsinkin kun paivaan kuuluu nelisen tuntia junassa istumista ja rentoa oleilua loppupaivankin ajan. #6Wee #synttarit #prinsessalinna #jaatelokakku #sulaa. 0. 0 #tyypit #matkalla # hameenlinna #autottomat #bussi #juna #aurinko #lomalla #reissussa. 0. 0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.