keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Myydaan dvd elokuvia

Helsingin Kirpputorit (Parhaat paikat myyda ja ostaa elokuvia

13. Heinakuu Myydaan kuvan mukaisia lasten dvd elokuvia. Hinta 2 euroa kpl, myydaan yhdessa tai erikseen.Nouto tai postitus. Katso myos muutkin. 23. Heinakuu Myydaan laja Dvd- elokuvia. 40e koko kasa/3e/kpl. Ehjia ja kerran katsottuja. Myydaan sekalainen satsi lasten dvd-elokuvia. Elokuvat: Tomi Traktori: Uusi kone ja muita tarinoita Tomi Traktori: Aarrejahti ja muita kertomuksia Tomi Traktori:.

8. Elokuu Elokuvissa on siis suomitekstit (pl. Discworld-boxi) ja kaikki levyt ovat toimivia. Myydaan pois hyllysta polyttymasta. Hinta: DVD - 3€/kpl Boxit. 14. Huhtikuu Ajattelin aloittaa kokonaan uuden keskustelun aiheelle, kun en loytanyt sopivaa threadia. Eli minulle on kertynyt parisen sataa DVD-elokuvaa. Kategoria: Elokuvat. DVD- ja Blu-ray-elokuvat, VHS-kasetit seka muut elokuvat. DVD-elokuvia, paaosin 1e/kpl myydaan elokuvat. Yli 100 kpl. DVD-elo…. 20. Syyskuu jos olet siirtynyt digitaaliaikaan. jaanyt kasa dvd.ta hyllyyn voisin ostaa kaikki kerralla. edullisesti.? isommat erat. Lue lisaa. Myydaan DVD-kokoelma (140kpl) + hyllyt. Viestiketju osiossa.Elokuvat/musiikki. , aloittaja T0mm1212, 38 minuuttia sitten. 4. Kesakuu Elokuvien digitaalisista latauksista ja suoratoistosta on Joten jos ei DVD:ta edes myyda kaupoissa niin ei kai niita kukaan edes osta. 11. Maaliskuu Kotimatkallaan dvd-vuokraamo Makuuniin piipahtanut Ann Helen Paivinen myontaa elavansa hieman old school -meiningilla. Draamasta ja. Babylon 5, kuten useimmat TV-sarjat ja elokuvat, on kuvattu filmille 24 kuvaa sekunnissa,. CDON seka Anttilan verkkokauppa NetAnttila myyvat DVD-levyja. Mediatyyppi: DVD PAL + NTSC, maakoodi: ALL (Tiedoksi kirjastoasiakkaille: Elokuvaa saa myyda kirjastoille, hinta lainausoikeuksin 54 EUR sis. ALV). DVD-levyt sisaltavat joko NTSC- tai PAL-standardin mukaista kuvaa. itselleni ei ole Kun jokin elokuva myydaan Egmontille vain Pohjoismaiden jakelua varten. DVD-Video (elokuvien kuvan ja aanen tallentamiseen). DVD-Audio Eri alueilla myydaan paaasiassa vain kyseisen alueen soittimia ja levyja. Aluekoodijako ja. Halvimmat kotimaiset elokuvia myyvat verkkokaupat: Verkkokauppa. Vertailimme paaasiassa yha yleisemman DVD:n hintoja, emmeka Blu-rayn. Muutamissa. [Archive] DVD-elokuvat Bitti ja Tunkki. Mitka ovat hyvia liikkeita ostaa elokuvia? Media Marktissa myydaan aika halvalla hyviakin (ja kohtuu uusia) leffoja. Bumba-DVD:t ovat myynnissa kaikissa Tokmanni-ketjun liikkeissa (joissa myydaan DVD-elokuvia) kautta maan. Tokmannin myymaloihin kuuluvat: Tokmanni.

Babylon 5:n DVD-FAQ

Myydaan: Hinta: 0,76 €. lattialammitysputki 20x2,0. Yritys, Asikkala. + Lisaa suosikkeihin. Myydaan: Myydaan: Myydaan: Myydaan:. VHS/DVD-myynnin ja VHS/DVD-vuokrauksen kesken on kuvattu tarkemmin kaksi Festivaaliesitysten lisaksi suomalaista elokuvaa myydaan vuosittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.