keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Reimatec valikausi

LASSIE BY REIMA VALIKAUSIHAALARI 98, Lassie by Reima valikausi-/ kuorihaalari koko 98 ruskea-omenan vihrea siisti, kaytetty polvissa karhentumaa. Vahankaytetty Reima Tec-valikausihaalari, koko 80. Variltaan sini-punainen, hupullinen, vetoketju edessa, jalkarenksut. Koko 80 ReimaTec 1,80 €. 24. Tammikuu (Valikausi / toppa). Meilla on varsin pitkaselkainen 85-senttinen tytto. Talla hetkella kaytossa on 86-senttinen talvimalllin reimatec (babymalli). Reiman tyttojen hauska valikausihaalari. Kaikki saumat teipattu, irrotettava huppu ja irrotettavat jalkalenkit. 6. tammikuu Viime vuonna meilla oli ahkerassa kaytossa Reimatec valikausihaalari ja oli kylla erittain kestava. Pienta miinusta annoin hihojen kankaasta ja. 29. Lokakuu Isoveikka piti enimmakseen Reimatec talvikenkia myos valikaudella, joskus myos Tretornin kumppareita. Erillisia valikausikenkia meilla ei. Valikausihaalari Tovi. Reiman klassinen ja suosittu juhlavuosimalli, joka on saanut vaikutteita 70-luvun Reima®-haalareista. Lasten vetta ja… 99,95 (ovh). 1. Elokuu Hyvia valikausi- ja toppahaalareita on ainakin reimatec, ticket to heaven, polarn o. pyret ja molo kids. Ne on tuulen ja vedenpitavia eli loistavia.

Valikausihaalari - ReimaTec - koko 80 - Vahankaytetty.fi

18. Huhtikuu 98 cm vk-haalari reimatec. karheumaa, jalkalenkskut rikki, Reimatec valikausihaalari 116 cm, vain vahan kaytetty, tosi siisti 10 euroa!. Tama valikausihaalari kestaa aikaa niin ulkonakonsa kuin materiaalinsa puolesta. Ylaosan tarkeimmat saumat on teipattu vedenpitaviksi, ja se hylkii tehokkaasti.

FIZZ-matto - Flat weave -matot Sotka.fi

TUOTEKUVAUS. Materiaali: polypropyleeni, pohja juuttia. Hoito- ja pesuohje: normaali imurointi, tasovesipesu pesulassa. Tahrojen poisto valittomasti laimealla. TUOTEKUVAUS. Materiaali: 100% polypropyleeni, nukkakorkeus 3,5 cm, juuttipohja. Hoito- ja pesuohje: normaali imurointi, kemiallinen pesu pesulassa. Matalanukkaiset matot. Ulkokayttoon sopivat matot. Aidot taljat. Mittatilausmatot. Kudotut matot. Sangynvierus- ja pikkumatot. Kynnys- ja kaytavamatot.

Alkaen. 69,-. Sotka koti prime Oranssit Carisma-matot myymaloissa viikon 32 lopulla. CARISMA-MATTO 160X230 100% POLYESTERI VALKOINEN. 189,-. laimealla. TUOTEKUVAUS. Materiaali: 100% polypropeeni. Helppohoitoinen, kulutusta kestava, sileapintainen ja polyton matto. Sopii mainiosti kodin eri tiloihin, joissa. Helppohoitoinen, kulutusta kestava, sileapintainen ja polyton matto. Sopii mainiosti kodin eri tiloihin, joissa halutaan hyvaa kulutuksen kestoa esim. eteis- ja. 19. Heinakuu Erittain hyvakuntoinen matto, lahes kayttamaton. koko 80 x 250. uutena 40e. Vari harmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.