keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Keittion saareke

Kannattaako keittioon laittaa saareke? Kaksplus keskustelu

1. Maaliskuu Olemme suunnittelemassa taloa ja haluaisimme keittioon saarekkeen, jossa olisi liesi. Suunnittelija suunnitteli saarekkeen ymparille kolmelta. 23. Tammikuu Onko kukaan laittanut saareketta keittioon ja jos on, niin oletko tyytyvainen? Ja mita tekisit nyt toisin, jos laittaisit saarekkeen? Meilla olisi tarko. 21. Joulukuu Saareke tulee keittion tyoskentelytason ja ruokailutilan valiin siten, etta molemmilla puolilla on sailytystilaa. Saarekkeeseen ei tule lietta, eika.

14. Helmikuu keittion suunnittelua - saareke rullilla. Keittio on nyt jotenkin jaanyt tassa suunnittelu-urakassa taka-alalle. Haaveiden keittiota olen kylla. 1. Tammikuu Meilla on keittioremppa edessa. Onko mitaan erityista hyotya laittaa keittioon saareketta? Nyt meilla on L-mallinen keittio ja ruokapoyta siina.

22. Marraskuu Tanaan on ollut huono paiva raksalla, joten yritan nyt piristaa itseani (ja sinua, jos sullakin on ollut huono paiva!) kivalla aiheella. Meidan keittio. Perinteista tyylikkyytta Tassa keittiossa perinteet kohtaavat uusimman tekniikan. +. Puustelli-moduulipoyta toimii seka saarekkeena etta sivupoytana. Vaikka keittiossasi olisi lattialammitys, voit rakentaa keittioon upean, uuden saarekkeen. Sen voi nimittain asentaa poraamatta ja ruuvaamatta lainkaan lattiaan. Selaa Petra-mallistot lapi taalla ja loyda oma Petra suosikkisi. 13. Syyskuu Vaihtoehto B: vesipiste ja liesi seinanpuolella, tyhja saareke. Meille on tulossa A:ta muistuttava keittio, ja saarekkeessa on nimenomaan. 13. Heinakuu TTS Tyotehoseura arvioi Vantaan asuntomessukohteiden keittiot – avokeittiot ja saareke pitavat pintansa. Tiedote. Julkaistu: 13.07.2015 klo 09:. 1. Heinakuu MYYDAAN Keittion saareke. Leveys x korkeus x syvyys. Koko: 80 x 87 x 120 cm. Saarekkeessa paikka kalusteuunille ja liesitasolle. 4. Syyskuu Kirsikan varinen saarekekaappi, kolmella ovella ja ylapuolella maitolasiovet. Kirsikkapuinen taso.Saarekkeen mitat: leveys 125 cm, korkeus 90. 28. lokakuu keittio, rustiikkinen, saareke, sailytysratkaisut Keittiota jakava saareke on rakennettu itse. Taso ja hyllyt ovat tehty vanhoista, piharakennuksesta. TTS Tyotehoseura arvioi Vantaan asuntomessukohteiden keittiot – avokeittiot ja saareke pitavat pintansa. Tyotehoseuran nelihenkisen raadin tekemassa. Saarekkeen hyllyt on helppo suojata kevyesti liukuvilla ovilla, joiden lasipinta tekee yleisvaikutelmasta kevean ja raikkaan. SlimLine saareke kiinni 500. Saareke-keittion 3D-kuva. 3D-kuva: voit arvioida materiaaleja ja ratkaisuja helposti luonnonmukaiselta nayttavassa kuvassa. Klikkaa kuvaa: katso valokuva.

TTS Tyotehoseura arvioi Vantaan asuntomessukohteiden keittiot

18. Toukokuu Keittion saareke. Olen niin halunnut tata saarekepoytaa pitkaan ja perjantaina kavin Ikeassa ja se lahti sielta mukaan. Olen miettinyt tata. 25. Maaliskuu Ja ihan heti Elina alkoikin pyoritella paperilla ajatusta L-keittion Aika pian luovuttiin ajatuksesta ihan sen takia, etta saareke olisi kylla ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.