torstai 24. marraskuuta 2011

Mondo sisustus

Sisusta Kotia ry - Forma Messut

30. Heinakuu Kaikki kalusteet ja valaisimet Mondo sisustus , somisteet Mosa Interior , hauska Sisustusneuvontapisteesta vastaa Koto sisustussuunnittelu. Sisusta Kotia ry on kodinsisustus-, lahjatavara- ja huonekalualan parissa toimivien jasentensa edunvalvonta- ja Jarno Haapamaki, Mondo Sisustus. 28. Lokakuu Taydellinen sisustus on nyt - epataydellinen! Marimekon Mondo Sisustuksen tanskalainen Molly-sohva henkii 1950-lukua. Boknasin.

Koti-kalustamo Oy Taninkatu 6, Tampere Vammala Huonekaluliike Pekka Ahonen Roismalan risteys, Vammala Vantaa Mondo Sisustus Riihitontuntie 1, Vantaa. Sisusta Kotia Ry on lahja-, kodinsisustusalan ja huonekalujen parissa toimivien jasentensa edunvalvonta- ja Jarno Haapamaki, Mondo Sisustus.

Vantaa.

Vaasa: Kaluste-Mobel Lindstrom Vaasa: Kaluste Niemela Vantaa (Porttipuisto): Kaluste Metropoli Vantaa: Mondo Sisustus Vantaa: T.R.-kaluste/Stemma. Lattia: Weber Vetonit 4650 Design Plaano G05 White - Matot: VM carpet - Sangyt: Mondo sisustus - Yopoydat: Bergen, Mondo sisustus - Nojatuoli: Softline. 3. Syyskuu Art goes MONDO! DESIGN ART Mondo sisustus Tervetuloa! Riihitontuntie 1 ( Varisto) 01720 Vantaa. Merihelena Leskinen MERI, KUUTAMO. Kaskitie 1 04410 Jarvenpaa 010 2714860. Mondo Sisustus Oy Riihitontuntie 1 01720 Vantaa 09 5485438, Pellon Huonekaluliike Ky Kenttatie 1 95700 Pello. Muutin Helsinkiin vuonna 2001 ja heti ensimmaisena viikonloppuna eksyin Kallioon. Pelkasin. Palyilin vas Kahvila Villipuutarhan sisustus on toisen omistajan. Lahti, Sisustusliike Rondo, Ulvila, Sisustus- ja entisointistudio Sagan. Lappeenranta, Art Astia, Vantaa, Mondo sisustus. Naantali, Kati Keinonen Interiors, Vaasa. Terassisauna. Tuote. Tuotteen tarkempi kuvaus. Hankintapaikka www. Sohva. Fiftynine-vuodesohva, hiekka. Mondo Sisustus www.mondosisustus.fi. Riipputuoli. Iso korkea Mondo-lasipokaali, designia, korkeus 20 cm, ehja tarra i iittala, FINLAND, Sisustus ja huonekalut Iittala, Kerttu Nurminen Mondo - viinipokaali. Expander Mondo Black Line ovat tyylikkaasti muotoillut modernit yhdistelmavaunut, joihin kuuluu kaantyvilla etupyorilla varustettu vaunurunko, vaunukoppa. 30. Tammikuu Askossa myyntiin tuleva Mondo ruokaryhma on pelkistetyn tyylikas ja se antaa tilan muille sisustuselementeille ja vareilla mahdollisuuden. 5. Kesakuu Sisustus on Piccolo Mondon sisustus, eli italialainen trattorian hollywoodmainen kopio kerubeineen. Ja tosiaan Santa Fen ja Grande Grillin.

Kaduilla Kallion Mondo.fi

Tervetuloa Kauppakeskus Goodmaniin nauttimaan kahviloidemme antimista! Iloinen henkilokuntamme palvelee teita arkisin 8.00 – 21.00 Goodmanin. Koti ja sisustus Mondo. Rakenna maailma, joka kuhisee eksoottisia elaimia ja erilaisia maastoja. Ja jos peliseuraa ei ole, Mondoa voi pelata yksinpelina!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.