perjantai 4. kesäkuuta 2010

Maalampo rintamamiestaloon

Rintamamiestalo remontointi Porvoo sisustussuunnittelu

20. Toukokuu Rintamamiestalo uinuu talviunta ja samoin tekee isanta. Piti kirjoittaa, etta maalampo on toiminut ihan mukavasti. Saatoja voisi tehda. Nurmijarven alueella on noin 3500 oljylammittajaa, joille maalampo on vaihtoehto. Esimerkki: Rintamamiestalo 150 neliometria, oljyn kulutus n. 2500 litraa. 1. Marraskuu Pitaako paikkansa etta toi vaatii maalammon? 06.11.2011. #112 Eli onko rintamamiestalossa maalampo valttamaton? Ei, ei se ole.

6. Maaliskuu Olemme saneeraamassa ja laajentamassa vanhaa rintamamiestaloa, johon lammitykseksi tulee maalampo (talla hetkella lammityksena on. 17. Tammikuu Maalampo on maaperan tai veden massaan varastoitunutta lampoenergiaa. Maalampo on uusiutuvaa energiaa ja siksi myos ekologinen. 28. Heinakuu 33 kommenttia kirjoitukseen ”Ilmalampopumppu rintamamiestaloon. Maalampo tulee talvella normipattereista, viilennyspumppua ei kayteta. 19. Syyskuu Kysymys: Lattialammitys rintamamiestaloon Olisin tiedustellut mita tulee maksamaan maalampo? siis sen laitto vanhaan rintamamiestaloon. Maalampo tuli taloon (Osa 3/3: pumpun asennus) Pientalo ja piha -media esittelee kuinka maalampopumppu asennettiin vanhaan rintamamiestaloon. -50 Luvun rintamamiestalo Ojoisilla vaihtoi omistajaa ja ensimmaisen talven jalkeen Kohteeseen asennettu Stiebel Eltron WPC 10 maalampopumppu, jossa. 6. Tammikuu asennetusta maalampojarjestelmasta rintamamiestaloon HapeX. Kalenterikuukausia on jo nelja takana ja maalampo tuntuu olevan jo. 26. Kesakuu Vanhempieni perhetutut asuivat aikanaan ihanassa rintamamiestalossa, joka sijaitsi puistomaisen alueen rauhallisella kulmatontilla. Muistan. 25. Heinakuu Maalammon kaytto perustuu maa- ja kallioperaan tai vesistoihin kesalla. Minulla on -50 rakennettu, 80-luvulla peruskorjattu rintamamiestalo. 2. Tammikuu Maalammon ja ilma-vesilampopumpun kanssa elaminen on parhaimmillaan vaivatonta ja edullista. Asentajalta Rintamamiestalo. Hirsitalo. Lohjalaiset Kakot vaihtoivat. 1950-luvun rintamamiestalonsa oljylammityksen maalampoon. Kakot ovat tyytyvaisia ratkaisuunsa, vaikka viela ei uutta lammitysta. 13. Huhtikuu Rintamamiestalossamme on vesikiertoinen lammitys. oltiin asentamassa pellettilammitysta, on taman hetken muotitekniikka maalampo. 8. Maaliskuu Meilla on viime aikoina iltaviinilasin aaressa pohdittu maalampoa on v.52 rintamamiestalo laajennuksella ja suora sahkolommitys + takat

Rintamamiestalon uusi elama – Alakerta Sisustusblogi muutosta

Maalammon hankinta ei vahenna taloussahkon tarvetta, mutta tilojen lammityksen ohella kayttovesi Nain rintamamiestalon energiankulutus putosi puoleen. Miten maalampopumppu mitoitetaan, jotta teho varmasti riittaa kayttoveden ja talon Kuinka suuri tuuletusrako pitaa olla, kun uusimme rintamamiestalomme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.