torstai 3. kesäkuuta 2010

Iittala mukit

Kesaiset mukit: Vallila vs. Iittala Anna.fi

Kokoa Teema-astioista taydellinen astiasto tai taydenna jo olemassa olevaa uusilla osilla. Selkeaa skandinaavista muotoilua edustavat Teema-kupit saat k. Iittala Sarjaton Varpu muki 0,36 l. Katso myymalasaatavuus. Sarjaton on itsenaisten suunnittelijoiden moderni tulkinta suomalaisesta kansanperinteesta. Kauniit Iittalan Himmeli mukit ja kulhot, valkoinen ja vaal.harmaa settimalli teema, uudet kayttamattomatTasta itselle tai joululahjaksiMyydaan vain kaikki.

Klassinen Teema-muki on nyt saatavana isommassa koossa. ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun – ja muiden Iittala-esineiden seuraan. 5. Elokuu Haltiatar-muki (Vallila) / Runo-sarjan Kesasade-muki (Iittala) Kesasade iittala, sadettahan meilla ei ole koskaan liikaa,ei edes tana kesana.

Osta Iittala Teema Muki 0,3 l Valkoinen helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Iittalan jo tuotannosta poistuneen Primavera -sarjan muki. Mukin kuosin on suunnitellut Marimekon Marja Isola ja suunnittelun lahtokohtana on kaytetty Pariisin. Kaj Franckin vuonna 1952 muotoilema Teema on vuodesta toiseen Suomen rakastetuimpia astiastoja. Pelkistettyihin perusmuotoihin perustuva astiasarja mahd. 24. Huhtikuu Muumi-mukeista noin 10—20 prosenttia valmistetaan ulkomailla. leffa (copyright Iittala luottaa siihen, etta brandin suomalaisuus riittaa. Sadunomainen Taika on sarja rohkeita ja yksilollisia esineita yhdisteltavaksi muiden Iittala-valikoiman esineiden kanssa. Sarjassa Heikki Orvolan Aika-sarjan. 21. Syyskuu Iittala on tunnettu hehkuvista varilasin savyistaan. Nyt Iittalan posliinilasitteiden asiantuntijat ovat panneet parastaan ja kehittaneet uusia vareja. Oiva/Siirtolapuutarha -espressokuppi ja lautanen. 28,00 EUR. Oiva/ Saapaivakirja -muki. 17,50 EUR. Oiva/Saapaivakirja -kahvikuppi. 17,50 EUR. Oiva/Hauki -. Bottna -muki Iittala Marimekko. Uudenveroinen Iittalan Bottna -muki, design Anna Danielsson Marimekko. Varastossa: 3. Lisatietoja ». 10. huhtikuu Myydaan Iittala, teema mukit. Hanki Iittala, teema mukit edullisesti Nettimarkkina. comin valikoimista.

Iittala kutsuu koristelemaan mukeja tyopajaan Iittalan. Esplanadin myymalaan ja Iittala outlet Arabiaan. Myos Arabian taideosastoyhdistys ry avaa ovensa ja. Iittala Teema muki 0,3 l. Tuotenro: IIT007255TN. Teema muki 0,3 l. Perusmuodot ja -varit pikanteilla lisayksilla tekevat Teema -sarjasta ainutlaatuisen. Muki satumetsa 0,4 l, iittala, 6411800180924, ainesosat: , alkuperamaa: suomi - foodie.fi.

Iittalan uudet mukit » Umami

Tuote nro lem198. Iittala muki, Primavera, Marimekko. Korkeus 8,5 cm, halkaisija 8,7 cm, paino 233 g. Tuote nro lam361. Iittala muki, Primavera, Ruohonvihrea, Marimekko. Korkeus 8, 5 cm, halkaisija 8,7 cm, paino 233 g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.