torstai 15. huhtikuuta 2010

Kasvihuoneen sokkeli

Kasvihuoneessa on vahvarakenteinen alumiinirunko ja se on varustettu integroidulla sokkelilla. Seinat ovat 4 mm karkaistua turvalasia. Prestige-mallin. 23. Maaliskuu Sokkeli Season 6,2 m2 kasvihuoneeseen. Galvanoitua terasta. Korottaa kasvihuonetta 12 cm. Kasvihuone Season Standard Duo 6,2 m2. 3. Huhtikuu Kasvarin mukana siis tuli sen oma sokkeli. mutta lisasokkelilla saamme parikymmenta. senttia lisa korkeutta kasvihuoneeseen. Siita tuskin on. Alumiinirunkoinen kasvihuone kennolevyilla, kennojen vahvuus 4 mm, UV- suojattu. Vakiovarusteena yksi kattotuuletusluukku ja yksi liukuovi. Kasvihuoneen sokkeli tiilesta. HB julkisivuharkko. Harkkosokkeli. Liuskekivisokkeli. Kirjava liuskekivi. Sokkeli verhoilukivesta. Rouhepinnoitus harmaa graniitti.

Se oli kasvihuoneen sokkeli. Isommassa laatikossa oli kymmenittain erilaisia alumiinilistoja numeroiduilla teipeilla niputettuina. Puolisen tusinaa muovipussia. Kasvihuone Sirius 13m2,lasit+sokkeli, T-muotoinen, UUTTA! Uutta kotipihaan, puutarhaan ja / tai mokille: Sirius 13 m2 - tyylikas ja tilava, T-kirjaimen muotoon. Sokkeli on joka seinalla aika hyvin keskella harkkoja. Ihan tavallisella vanhalla kirvesmiehen sahalla sahasin ja harkko meni todella helposti.

Sokkeli Season 6,2 m2 kasvihuoneeseen - Bauhaus verkkokauppa

Perustuksen teko on kasvihuoneen pystytyksen ensimmainen – ellei jopa tarkein Tekemalla itse esimerkiksi harkoista kantavan sokkelin tai vaikka pilareiden.

Kylpyhuonekalusteet - Bauhaus verkkokauppa

WC-istuimet. Suihkuseinat, -kulmat, -kaapit ja -verhot. Suihkuverhot. Suihkuseinat ja -kulmat. Suihkukaapit. Ammeet. Koukut, hyllyt, telineet. Pyyhekuivaimet. Olemme asiantuntijoita yhdella alueella: kylpyhuone. Pyrimme kehittamaan sinne parhaita tuotteita kylpyhuonekalusteiden, ammeiden, suihkujen ja wc- istuinten. Kylpyhuone- ja WC-kalusteet. Suunnitellaan kylpyhuoneestasi viihtyisa ja rentouttava tila, jossa voit unohtaa hetkeksi arjen kiireet. Kylpyhuonekalusteemme.

Ihoden TK-Kaluste Oy valmistaa kotitisi kiintokalusteet 20 vuoden wc-kalusteet. Kylpyhuone ja wc-tiloihin loytyy toimivia ja arkea helpottavia kokonaisuuksia. Tyylikas ja kaytannollinen kylpyhuone, siihen tarvitset toimivat ja oikein mitoitetut kylpyhuonekalusteet, allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmat, peilit. Onko kylpyhuoneesi kuin muisto menneilta vuosikymmenilta? Uudet kalusteet modernisoivat ja piristavat. Lue lisaa!. Amme 129€. 89€. IDO- ja Arabia-wc-pyttyja. Runsaasti lavuaareja. 67€. Leveys 136cm 70€. Kaikki varilliset wc-posliinit -20% (yleiskuva, valikoima vaihtelee). Laadukkaat Otsoson kylpyhuonekalusteet -25%. Kiintea toimituskulu jopa 0€ koko Suomeen! Kylpyhuoneryhmat, peilit, peilikaapit, altaat, hanat, tarvikkeet. Kylpyhuone- ja wc-kalusteita. _DSC2453. _DSC2379. _DSC0162. _DSC0159. _DSC0145. _DSC0142. Kodinhoidon kalusteryhma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.