keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Sisustusideoita olohuoneeseen

Asko - Ideoita ja vinkkeja, Pienen kodin sisustus

Lue Suomelan parhaat sisustusvinkit! Oli tila sitten olohuone, keittio, makuuhuone tai vaikkapa terassi, sisustukseen kannattaa panostaa!. 30. Joulukuu Olen odotellut, etta saisin tata olohuonettani fiksattua sellaiseen kuntoon, etta voisin esitella sita viimein teillekin. Sisustus on yha vahan. 11. Syyskuu Nyt taas syksyn tullessa oon innostunu kynttiloista, siivoamisesta ja kaikesta tunnelmaa tuovasta. Paa on taynna sisustusideoita, joita kun.

26. Heinakuu Tassa muutamia sisustustoiveita olohuoneeni sisustusta ja lisaksi muutamia sisustusideoita jo olemassa olevista sisustustuotteistani: 1. Www..com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser. Kesaterassin ja parvekkeen sisustus. Pienen kodin sisustus. Omakotitalon sisustus. 16. Marraskuu Asunnossa olohuone ja keittio ovat yhta avointa tilaa, joten halusin saada tasta tyylikkaan kokonaisuuden mahduttaen tilaan kaiken tarvittavan. 20. Elokuu Nyt on sitten ostokset levitelty olohuone-ruokailutilaan, jotka blogin. savy, mutta silti edelleen minusta kovin sun nakoinen sisustus. Tykkaan!. Etsitko inspiraatiota kotiisi? Oikotie.fi Sisustus tarjoaa tuhansia sisustuskuvia, uusimmat sisustustrendit, sisustusideat, -brandit ja sisustustuotteet. 18. Tammikuu Olohuoneen sisustus ideoita. Uskomatonta, mutta ma oon jotenkin saanut paassani pyoriteltya ja oon jopa osannu paattaa sisustuksen. 23. Heinakuu Ai niin, ja ikkunan ylapuolelta ottaisin sen verholistan pois ja asentaisin kevyet metalliset isoaidinverhotangot , kuitenkin jotakinvahan. 10. Joulukuu Olohuoneen sisustus - ideoita. Ihanat valaisimet ruokapoydan yllamistahan loytaisi ? Taustalla nakyy nojatuoli (pyoriva/valkoinen). Loydat tuhansia kuvia aiheesta Olohuoneen Sisustus Pinterestissa – visuaalisessa kirjanmerkkityokalussa, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Lisaa aiheesta:. 5. Lokakuu Naista Inspiration Albumin kuvista loytyy monta mielenkiintoista valaisinta ja lisaksi hyvia vinkkeja taulujen asetteluun. Hyvia ideoita on myos. Taman olohuoneen tunnelma on kylmahko, silla varia ja lampoa tuovia vareja ja tekstiileja on niukasti. Monesta kodista loytyy beige sohva – ja hyva niin, silla se. Talta sivulta loydat vinkkeja olohuoneen sisustukseen. UUTUUS! Olohuoneen iso seinama: 3 pkt WOO! Basic 330 Tea ja Etusivu Sisustusideoita Olohuone. 30. Joulukuu Nelihenkisen lapsiperheen kaupunkikoti on kaunis, valoisa ja taynna kekseliaita sisustusideoita. Olohuoneessa sohva on nostettu rennosti. Vallilan Design Studion suunnittelemat Sibelius-monumentti-aiheiset kuosit Credo ja Passio on suunniteltu monumentin taiteilijan, kuvanveistaja Eila Hiltusen.

Harmaja viidelle: Olohuoneen sisustus - ideoita

Tervetuloa Kodin Ykkosen uudelle sivustolle, josta loydat sisustusideoita ja Kokeile viilentavia savyja olohuoneeseen ja aurinkoisen energista oranssia. Etusivu. Facebook. Mina Milla. Yksityiskodit. Maskuliininen koti. Penthouse Helsingissa. Olohuone. Makuuhuone. Ruokasali. Takkahuone. Vierashuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.