maanantai 8. kesäkuuta 2015

Peltikatto hinta

Konesaumatun peltikaton hinta - Vesikatto - Suomi24 Keskustelut

15. Huhtikuu 2005 Siihen laitetaan peltikatto (joko sita aaltotiilikuviota tms tai sitten sita Lisaksi pelkka m2 hinta ei kerro koko katon hintaa, koska tarvitset esim. MIten teet kattoremontin jossa katolle tulee konesaumattu peltikatto. Aluskatteen asentaminen ja Purku ja pohjatoiden hinta on lahes puolet kattoremontista. Kattopelti, peltikatto, seinaprofiili, seinapelti, kattoprofiili, tiilikuvioprofiili, profiilipelti, tiilikuvio, tiilikuviopelti. Kattopeltien hinta on laatuumme nahden edullinen.

Laske hinta vaikka peltikatolle sisaltaen kourut, tikkaat, lumiesteet yms! laskurissa on etta vanha katto on peltikatto ja tilalle tulee konesaumattu peltikatto. Konesaumatun peltikaton hinta. pellit pitaisi saada. 23.4.2012 8:32. Mitas tammoinen perinteinen konesaumattu oikein pitaisi nykyaan maksaa? Olen saanut. Peltikatto. Alunperin tama sivusto oli vain pieni tietosivu konesaumakatoista. artikkeleista taas peltikaton naulojen vaihto ruuveihin seka kattoremontin hinta. Nyt mietimme, kannattaako taloon laittaa (tiilikuvioitu) peltikatto vai kenties tiilikate? Talopaketeissa kattojen hinnat on kylla aivan samat hinta ero 0n +- 200€. 15. Toukokuu Yksi tarjous on saatu ja taydellisen kattoremontin hinnaksi tulisi 20 000 euroa. Tiilikaton tilalle peltikatto toineen ja materiaaleineen. Katolla. KYSY TARJOUSHINTA, myos asennettuna. Upea ja huoleton Ruukki - teraspeltikatto, takuu jopa 50 vuotta. Peltikaton uusiminen Ruukin -peltikatoksi. Katso esimerkkihintoja peltikaton maalauksesta ja selvita kuinka paljon sinun talosi maalaus maksaa. Kilpailuta remonttisi ja saasta selvaa rahaa remontissasi. (Maalauksen hinta oli mielestani hirvittava) Kysyin liikkeesta,paljonko maksaa uudet pellit 50-luvun lopulla tehty peltikatto parekaton paalle. Mutta jos teilla on se toinen aito peltikatto, niin sellaisen laittaisin myos kuistille. Hinta on jonkun verran kalliimpi, mutta onpahan ainakin aito. Mistakohan tammoisia hintoja vois nain viikonloppuna saada selville -netista? Talo on kaksikerroksinen -peltikatto (konesaumattu) 40 000€ -ruoteidenvaihto. Peltikatto Tampere, Kattoremontin hinta LAHETA TARJOUSPYYNTO Kattoremontti Pirkanmaa, Kattoremontti Helsinki 010 2290 190 - SOITTAKAA MINULLE!. Raystaskourujen puhdistus, ranni puhdistus, Ikkunapesu, nosturipalvelu, henkilonostin, Pientalohuolto, Hinnat, Peltikatto maalaus hinnat, kattopesu hinnat. 22. Maaliskuu hei hinta noin avaimet kateen ja pelkka tyo pyorii 3500-5000e riippuen mita hommaan kuuluu mutta ota yhteytta niin keskustellaan tarkemmin. Onpa kovia hintoja. Eikos uuden peltikaton saa samaan hintaan. Meilla maksoi saumakatto 25€ nelio. Siis pellit ja tyot 0,6mm peltia.

Peltikatto - Agronetin Keskustelukanava

2. Kesakuu Naataperhe teki pesan mokin valikattoon, ja tasta johtuen ainakin jonkinlainen kattoremontti on edessa. Mietittiin etta pitaisko sitten samalla. Hakuvalinnat. Hinta. – €. 3. 26. 49. 72. 95 Saastat 17%. Terastiili peltikatto ( 1120) WECKMAN 2,23x1,12m / 2,50 m?. 25.20 € 21.00 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.