tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hemmottelulahja

Hemmottelu Herkuttelu Teemalahjakortti - Lahjat - Lahjakortti

1. Joulukuu Jouluun on viela hetki aikaa, mutta lahjoja ystaville ja rakkaille voi jo suunnittella. Jos et halua antaa turhia tavaroita nurkkiin pyorimaan, anna. Joku hemmottelulahja olisi ihana, kun pienten lasten kanssa vasymys painaa koko ajan. Vaikka hieronta tai kasvohoito, kylpylaviikonloppu olisi jo aivan. Lahjakorttikauppa. Lahjakorttikauppa. Osta lahjat katevasti. Lahjakorttikaupasta voit ostaa ja tulostaa hemmottelulahjoja ympari vuorokauden.

Hemmottelulahja, hemmottelulahjat, hemmotteluelamys. Olet tassa: Etusivu - Hemmottelu. Hemmottelu. Ajan tuhlaaminen on tarkea osa elamaa. Jarjesta: Nimi. Anna lahjan saajan itse valita mieluisin nautinto! Hemmottelu Herkuttelu Teemalahjakortti on monipuolinen hemmottelulahja, joka avaa lahjan saajalle ovet jo.

4. Elokuu Kokeile jotain aineetonta lahjaa. Katso esim Mita lahjaksi.com ja etsi sielta ideoita. Hemmottelulahja voi toimia tai sitten vaikka liput johonkin. 10. Toukokuu Hemmottelulahja. Halusin yllattaa siskoni jotenkin hanen syntymapaivanaan. Olemme jo monta vuotta sitten sopineet ettei mitaan lahjoja. 24. Syyskuu Valikoimasta loytyy ihania hemmottelulahjoja, ekstreme-elamyksia, makuelamyksia ja ties mita kursseista hemmotteluviikonloppuihin. Minusta. 8. Maaliskuu Klo 20-23 Naisten sauna. Iso sauna porealtaineen 35€/hlo hintaan sisaltyy hemmottelulahja naisille. Suksien ja lumikenkien vuokraus naisille. Ylellinen Vanilja kookos -kylpytuotesetti kauniiseen koriin silkkinauhoin pakattuna – ihana hemmottelulahja seka laheiselle etta itselle! Hinta: 35,00 €. 15. Joulukuu Hemmottelulahjat toimivat myos suurimmalle osalle. Tarjoa tyttoystavallesi illallinen mukavassa ravintolassa tai varaa hanelle aika hierontaan. Kenelle lahja tulee. Naiselle. Miehelle. Lapselle. Kaytetaanko lahjaa. Yksin. Yhdessa. Lahjan luonne on. Kaytannollinen lahja. Hemmottelulahja. Lahjan kaytto?. 11. Marraskuu Viinilla jouluun ja muihin talven juhliin tuoksua, makua ja tunnelmaa – Kauniisti pakattu suosikkiviini on paras hemmottelulahja. Viini kuuluu. Oivallinen hemmottelulahja ystavalle on myos Papeeten lahjakortti. Lahjakortin saa halutulle rahasummalle tai valmiiksi sovitulle palvelulle. Ota yhteytta niin. 17. Helmikuu Aidin hemmottelulahja: Kauneushoito, hieronta, hyva ruoka, leffailta, siivouspalvelu, lapsen/lapsien hoito yms. Mita itse haluaisit baby shower. Hemmottelulahjat sopivat toki miehillekin, mutta paaasiallisesti kuitenkin kohderyhmana lienevat naiset. Hemmotteluhoitoja on monenlaisia, joista olemme. 20. Syyskuu Hemmottelulahjat on jotain niin ihanaa! Esimerkiksi jalkahoito, kasvohoito, manikyyrit ja sen sellaset on tosi kivoja lahjoja, koska arkena ei.

Millaiset joululahjat ovat loukkaavia? Naiset vastaavat -

Onnittelumme! hieronta_mies.jpg. Olet saanut lahjaksi Hemmottelu Herkuttelu Teemalahjakortin. Rentouttava hieronta, hemmotteluhoito tai vaikkapa puhdas. Hemmottelulahjat, vauvalahjat, voimakorut Korujen uskotaan usein tuovan onnea ja voimaa kayttajalleen. Ne muistuttavat kantajansa elaman kohokohdista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.