tiistai 24. helmikuuta 2015

Xbox ratti

Xbox 360 Wireless Speed Wheel - nappara rattiohjain

Xbox ratti ja polkimet alkaen EUR 100. Meilla on 27 ilmoitusta tori / xbox ratti ja polkimet sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. Datel Super Sports 3X Steering Wheel (PS3/Xbox 360/PC). Hinta ennen 99,90 € Porsche 911 GT2 Wheel Ratti (PC, PS3 ja Xbox360). 911 GT2 Wheel ratti on. Tassa on iskenyt pikkuhiljaa hinku paivittaa vanha Microsoftin xbox-ratti parempaan, varsinkin kun tuli ilmi etta nyt olis saatavilla kunnollisiakin.

Halvin hinta 90 € (98 € toimituskuluineen). Vertailussa 10 kauppaa. Ominaisuudet: Ratti ja polkimet, Xbox One, Langallinen, Musta, Punainen. 10. Marraskuu Ottaen huomioon aiemmat kokemukseni autopelien pelaamisesta ilmassa heiluteltavilla ohjaimilla, eivat odotukseni olleet kovin korkealla kun. 22. Syyskuu Siina mainittiin ratit jotka pelittavat kyseissa pelissa, eli: Logitech, Thrustmaster and Fanatec wheels. Microsoft.s Xbox 360 Wireless Racing. 5. Marraskuu Ny kun on ajopelit hankittu, niin seuraavaksi pitasi varmaan hankkita ratti niiden pelaamiseen, kun ei oikein tuolla kapulalla ole mielekasta niita. 22. Joulukuu Kokeilimme Xbox 360:lla ilmestynytta peliuutuutta langattoman Epailykset kuitenkin halvenevat radalla, silla langaton ratti reagoi ohjaukseen. X360 Racing Wheel EX 2 Korkeatasoinen Horin rattiohjain on valmistettu parhaista materiaaleista. Ratissa on hyva tartuntapinta joten ote ei lipsu helposti. 25. Huhtikuu Hei voisikko joku auttaa minua.Etsin miehelleen syntymapaivaksi Xbox 360 ratti ja polkimia, mutta olen kaynyt eri kaupoissa mutta ei mistaan. Hori X360 Racing Wheel EX 2. Korkeatasoinen Horin rattiohjain on valmistettu parhaista materiaaleista. Ratissa on hyva tartuntapinta joten ote ei lipsu helposti. 5 Paivaa sitten Realistinen, 28cm lapimitaltaan oleva ratti kumisella tartuntapinnalla, tukevilla polkimilla ja kahdella metallisella ylos/alas -vaihtimella. 29. Toukokuu Autopelien ystaville ratti ja polkimet ovat ehdoton lisavaruste, jotta ajosimulaatiosta saa kaiken irti. Ratissa ja polkimissa ainainen ongelma on. Expertilta uusimmat pelikonsolit, Sony Playstation 3, Nintendo WIi, Microsoft xbox ja muut. Langaton ratti PS4:lle Microsoft Xbox One -mediakaukosaadin. MAD CATZ STEERING WHEEL XBOX360 on loistava ratti-poljinyhdistelma. Mad Catz Wireless Racing Wheel -Xbox 360 RattipolkimetX360-119.90 €. 5. Elokuu Xbox360 romppeineen takaisin myyntiin, myydaan vain pakettina, kaikki kerralla. Mita tahansa vaihtoja kannattaa ehdotella, kuulokevahvistin. 11. Kesakuu Logtech on julkaissut uudet rattimallistot PS4:lle, Xbox One:lle ja pc:lle. PlayStation 4 ja -3 saivat oman rattinsa, kun taas X1 ja pc toimivat ristiin.

NetAnttila - Hori Xbox 360 ratti + polkimet EX 2

11. Kesakuu Xbox One- ja PC-yhteensopiva Logitech G920 on suunniteltu nama asiat mielessa pitaen. Ratin huima 900 asteen kaantosade takaa aidon. 20. Elokuu Myydaan Playstation 2 ja xbox peliratti ja polkimet. Kunto toimiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.