tiistai 24. helmikuuta 2015

Finnkinon liput

AL: Finnkino muuttaa elokuvalippujen hintoja radikaalisti|

3 Paivaa sitten Naytoskohtaisen lipun hinta: 8 € (paivanaytokset) ja 9 € (iltanaytokset klo 18.00 alkaen) – Sarjakortin hinta: 70 € (sis. 11 lippua ja katalogi). 17. Kesakuu Finnkinon mukaan tavoitteena on tehda hinnoittelu asiakkaalle aikaisempaa Uuden hinnoittelumallin mukaiset liput tulivat myyntiin 16. Liput. Normaaliesitykset (2D) 10 €, lasten elokuvat 8€. 3D-esitykset 12€ etta Kinotar ei kuulu Finnkinon teatteriketjuun, joten Finnkinon liput eivat kayt meilla!.

4 Paivaa sitten Yksikkohinta 9,25/kpl. Liput ovat voimassa kaikissa Finnkinon teattereissa 24.8.- 1.11.2015. Leffaliput kayvat kaikkiin elokuvanaytoksiin (myos. 18. Kesakuu Aamulehden mukaan Finnkino muuttaa elokuvalippujen hinnoittelua siten, etta jatkossa hinta ei riipu esitysajasta vaan liput hinnoitellaan. Finnkino sarjaliput 4 kpl. Muista jannittavalla,vaikuttavalla, hauskalla ja elamyksellisella lahjalla! Finnkinon leffaliput 4 kpl yht. 47 € (a 11,75€) Liput voimassa. 20. Marraskuu Finnkinon joulun leffaliput 4 kpl 38 € (a 9,50) ja herkkuliput 4 kpl 11 € (a 2,75). Liput ovat voimassa 25.12.2014 - 6.5.2015 kaikissa Finnkinon. Vaihda nyt viikonloppuna joululahjaliput, sarjalippusi tai seteli sykahdyttavaan elokuvaelamykseen Finnkinolla! Liput voit ostaa katevasti etukateen. Finnkinon teattereissa esitettavien DocPoint-naytosten liput tulevat myyntiin Finnkinon verkkokauppaan ja lipunmyyntipisteisiin 7.1.2015 klo 12.00. 1. Tammikuu Tuotteella ei palautusoikeutta. Liput voimassa 6 kuukautta ostohetkesta. 28. Huhtikuu KAKSI FINNKINON LEFFALIPPUA LAHJOITETAAN HYVAAN KOTIIN Jos joku lupaa kayttaa ne niin annan koodit milla liput voi ostaa netista. 26. Elokuu Elokuvateatteriketju Finnkinon kesalla kayttoon ottama Samalla hintoja on hilattu reilusti ylospain, silla kallein lippu maksaa nyt 15 euroa. Lippuja voi lunastaa palvelupisteista kateis- ja korttimaksun lisaksi myos Palvelupisteet myyvat paikkalippuja ja sarjalippuja Finnkinon elokuvateattereihin. Finnkinon verkkokaupasta ostetut liput, voiko vaihtaa toiseen paivaan? Viestiketju alueella.Mitas nyt? Aihe vapaa. , aloittaja vieras, 16.07.2009.

23. Huhtikuu Finnkino on muuttanut lippukauppaansa siten etta paperisilla sarjalipuilla voi maksaa leffaliput. Kun myytte sarjalippuja ja laitatte valokuvan. 17. Kesakuu Finnkino muuttaa elokuvalippujen hinnoittelua. Jatkossa liput hinnoitellaan elokuvien mukaan, ei enaa sen perusteella, mihin aikaan elokuvia. 15. Joulukuu Finnkinon joululahjaliput myydaan vahintaan nelja kappaleen sarjoina. Joko lippujen ostaja kay tavallista useammin elokuvissa ja saa liput.

KAKSI FINNKINON LEFFALIPPUA LAHJOITETAAN HYVAAN - Demi

Koska perjantain liput tulevat myyntiin? Olen sunnuntaista asti odotellut, etta perjantain liput tulevat myyntiin, mutta ei!. 24. Maaliskuu Eiko kuulostaisikin houkuttelevalta, jos voisit ostaa liput illan elokuvaan puhelimellasi? Kaikkien elokuvafanien ehdoton ykkossovellus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.