torstai 26. helmikuuta 2015

Pirtinpoyta

Kemppainen Takka ja pirtinpoyta - Askon Kerailyraha

Pirtinpoyta. Avainsanat. Asuntomessujen TOP 3 pirtinpoydat. Asuntomessujen TOP 3 pirtinpoydat. 14.7.2015. Asuntomessut. Tilaa syote RSS - pirtinpoyta. 14. Maaliskuu Mistahan mahtaisi loytya keittion ruokapoyta ja penkit, jotka eivat olisi sita perinteista pirtinpoyta-mallia. Hieman suorempaa ja. 17. Syyskuu Massiivinen ammattipuusepan 1700-luvun mallin mukaan tekema upea pirtinpoyta. 8- 10:n hengen poyta riippuen tuolien asettelusta.

Myyn PIRTINPOYTA, osasto Keittiokalusteet, Koti ja sisustus, ilmoitus 14612420. Kemppainen Takka ja pirtinpoyta Kulkenut 1951, Wendelin Joulumerkki Taiteilija Liisa Kemppainen Hinta: 0,98€. Marginaaliverotusmenettely, ei sisalla. 8. Tammikuu Pirtin poyta. Minulla on paha ostella vanhoja huonekaluja sillon, kun loydan niita edullisesti. Aina ei tule mietittya sijoituspaikkaa kovin tarkasti. 16. Huhtikuu Maalari tarvitsi tyopoydan ja oma vanha pirtinpoyta oli vailla kayttoa. Mutta ennenkuin se hyvaksyttiin kayttoon, pieni uudistus oli paikallaan. Pirtin poyta 3 (kansi irti). 33. Pirtin poyta 4 + penkit. 34. Pirtin poyta 5 + penkit. 35. Valkoinen lipasto. 36. Diaprojektori. 37. Vanha kaijutin. 38. Tumma seinakello. Yliketola pirtin poyta. Published syyskuu 1, at 450 ? 338 in Yliketola ***. Yliketola pirtin poyta. « Previous Next » Post a comment or leave a trackback:. 3. Maaliskuu Kanteen oli myos syntynyt lahovaurioita. Kansi on alunperin tehty haavasta, jota kaytettiin luonnollisesti myos vaurioiden korjaamiseen. Haapa. 2. Maaliskuu Synttarikakkua ja uusi pirtinpoyta. Taas menna hurahti se paiva jolloin ikalukumittarissa vaihtui numero. Tottahan tuota paivaa piti. 24. Joulukuu Pirtin poyta kaannettavine levyineen oli hylatty jo ennen 80-luvun remonttia, kun se oli koettu liian suureksi. Penkkeja on kaksi. Toinen on. Olisi myynnissa tama upea pirtin poyta 1800 luvulta, todellinen kerailijan aarre. Kansi on pienia paikkauksia lukuunottamatta alkuperaisessa punertavassa. Pirtinpoyta + penkit. 160,00€. Hyvakuntoinen poyta- ryhma 40-luvulta! vanhan Lapualaisen maalaistalon irtaimistoa. useampi paallemaalaus, jotka istuvat hyvin. Tama tosi vanha pirtinpoyta oli aika huonossa kunnossa, mutta nyt se on korjattu ja pellavaoljytty, jolloin vanha puu tulee ihanasti esille. Toki maalaamme sen. Vanhasta puusta valmistettu pirtin poyta 3,5 m pitka pirtin poyta, kansi vanhaa lankkua, paadyt vanhaa lautaa. Pieni poyta. Kansi vanhaa puuta. Sohvapoyta. 15. Elokuu Vanha pirtin poyta. Hei taas pitkasta aikaa. Tama lomalainen on nauttinut lomaviikostaan niin, etta on pitanyt taukoa tietokoneestakin :).

Valkoinen talo tarinoi: Synttarikakkua ja uusi pirtinpoyta

13. Heinakuu Pirtin poyta ja penkki. Tein nama poydan ja penkin joskus kevattalvella jaatelotikuista ja puulevysta. Ne on kasitelty tammipetsilakalla. Kynttilat. Pirtinpoyta. 20-vuotis juhlavuotemme kunniaksi olemme suunnitelleet ikivanhan pirtinpoydan uudelleen. Aluksi poyta kantoi nimea Lannenpoyta, koska kansi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.