keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Design poytavalaisin

NetAnttila - DESIGN YKI NUMMI Poytavalaisin Kupoli Design

Eero Aarnio suunnitteli poytavalaisimen toimimaan niin, etta sita voi kayttaa tavallisena valaisimena seka yovalona. Nukkumatti on tyylikas design-valaisin. Innolux Design Kupoli poytavalaisin. Innojok, valaisinvalikoimasta loytyvat ratkaisut kaikkiin valaistustarpeisiin. Suunnittelija Yki Nummi Yksinkertaisen tyylikas. Eero Aarnion Pallotuolista muotokielensa lainannut design poytavalaisin Dome on varsinainen katseenvangitsija. Teraksisen kolmijalkaisen rungon paalla.

26. Marraskuu Loyda Design House Stockholm Block Lamp, poytavalaisin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kupoli-poytavalaisin. Yki Nummen vuonna 1960 suunnittelema yksinkertaisen tyylikas Kupoli-valaisin sopii monenlaiseen ymparistoon ja kotiin. Kupolin siro. Suunnittelija: Petri Vainio. Heila -poytavalaisin on Helmat ja Vuolle -valaisinten sukulainen. Myos Heila luo pehmean, mutta tehokkaan valon ymparilleen. Hello-poytavalaisin tervehtii katsojia yksinkertaisella ja leikkisalla muotoilullaan. Valaisimessa on miellyttava pehmea valo, joka riittaa isompaankin huoneeseen. Ajattoman muotokielensa ansiosta Job-poytavalaisin sopii hyvin monenlaiseen ymparistoon. Kallistuva varjostin voidaan saataa haluttuun asentoon ja kohdi. Design poytavalaisin 60 -luku akryyli + lasijalka. Myydaan. Ilmoittaja: henri. Ilmoitus jatetty 16 syyskuuta 21:29. Design poytavalaisin 60 -luku akryyli + lasijalka. 50 Luvun design valaisin by:Lisa Johansson Pape Valenti Pistillo design valaisin isoin koko nayttava Design kattovalaisin REY (Kazuhide Takahama). Uhtua Design on karstulalaisen Huliswood Oy:n uusi huonekalumallisto, jonka materiaalina on kelopuu. Yrityksella on pitka kokemus kelopuun kaytosta. Design poytavalaisimet. Upeat italialaiset design poytavalaisimet. Valaisimet valmistetaan kasityona ja ovat saatavilla eri vareissa. Tyylikas poytavalaisin. Innolux 320001 Swan Designvalaisin edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. Mulletoi.com - Design by Frandsen Venice-poytavalaisin, musta Valaisimen jalka on kestavaa ja kaunista kromia. - Kodin valaistus. Poytavalaisimella saat valon haluamaasi kohtaan kodissasi. Paitsi etta se on kaytannollinen ratkaisu toimii se myos kauniina sisustuselementtina. Poytavalaisin. Ruostumattomasta teraksesta valmistettu poytavalaisin jossa 12 kirkkaan valkoista LED valoa ja on/off nappi pohjassa. Sisaltaa paristot. Toimitetaan laatikossa. GHOST-valaisin. NUKKUMATTI-poytavalaisin 189,-. ORIGO-kirkasvalo 349,- TUPLA KUPLA -poytavalaisin 369,-. TUPLA KUPLA -ulkovalaisin 1598,-.

Uhtua Design Poytavalaisin Iivana, iso 250mm Netrauta.fi

20. Toukokuu Kieppi-poytavalaisin on valmistettu muotoon taivutetusta koivuviilusta. Se katkee sisalleen himmennettavan led-valonlahteen. Valaisin syttyy ja. Design by Frandsen. Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu Venice-poytavalaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.