perjantai 27. helmikuuta 2015

Makuuhuone tapetti

Etsi Tapetti. Valitse kieli Mita helpompi huoneista on havaita, kuka siella asuu, sita kodikkaammaksi huone koetaan. Ja tapeteillahan kodikkuuden luominen. 6. Huhtikuu Tunnisteet: Maalinsavyt, Tuhannen ja yhden yon makuuhuone, Varit Meillakin edellisessa kodissa oli tapetti vain yhdella seinalla ja se sopi. 16. Tammikuu makuuhuone tumma tapetti valoisa romanttinen. 1. Tumma vari Tummaksi maalattu tai tummasavyisella tapetilla tapetoitu takaseina tekee. 21. Helmikuu Makuuhuoneen tapetti. Remontti uudessa kodissa edistyy rau-hal-li-seen tahtiin. Juuri nyt ei ole palkallisia tyontekijoita, vaan mieheni tekee. 10. syyskuu tyyli vedenpitava olohuoneen tapetti makuuhuoneessa sohva metrinen koko: 10m 1 rulla loytyy 3 taytta. Vedenpitava, kosteutta kestava. 24. Maaliskuu Makuuhuoneen uudet tapetit. Lisakuvat ja postaus luettavissa TAALLA. Tunnisteet: ennen/jalkeen, makuuhuone, remontit, sisustus. 24. Elokuu Makuuhuoneen tapetti. Kavimme lauantaina Vari-Ukissa katselemassa uuden talon pintamateriaaleja. Kaakeleita kylppariin, lattiaa keittioon. Makuuhuone Tyylikas valokuvatapetti antaa sisustukselle uuden ilmeen Tassa naet tyylikkaan makuuhuoneen, jonka valokuvatapetissa on klassinen.

KOTI: Tuhannen ja yhdenyon makuuhuone.

29. Tammikuu Yhden rullan hinta oli 32€ eli toimituskulujen kanssa maksoin makuuhuoneen tapeteista hieman paalle 110€. Tapetit toimitettiin kotiovelle asti. Materiaalit. Materiaalit: Keittio: tapetti, linoleum, keittio uusittu. Olohuone: tapetti, parketti. Makuuhuone 1: tapetti, muovimatto. Makuuhuone 2: tapetti/maali.

Bourgie Design Mania

Kartell Bourgie poytavalaisin. Kartellin best seller ja helppo ymmartaa miksi! Valaisimen jaljittelematon tyyli on hurmannut monet ja tyylinsa puolesta se sopiikin. 18. Heinakuu Bourgie on saatavana useana erilaisena vaihtoehtona. Alunperin Alla olevissa kuvissa nakyy miten kauniisti valaisin sopii hyvin erityyppisiin. 18. Lokakuu Loyda Kartell Bourgie, poytavalaisin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

7. Lokakuu Mulla on tietyn levyinen yopoyta ja janskattaa, mahtuuko valaisin siihen. Se on huomenna Hulluilla Paivilla tarjouksessa, joten siksi juuri nyt. 20. Maaliskuu Valaisimena Bourgie -poytavalaisin on varsin nayttava. Vaikka materiaalina on moderni polykarbonaatti ja se on lasimaisen lapinakyva.

Bourgie valaisimen himmentimesta meni sulake. Olen yrittanyt ostaa uutta tilalle, mutta ei loydy oikeaa. Kaikki ovat liian isoja (maallikon tulkinta), silla lamppu ei. 2. Kesakuu Mieluisimmaksi nousi kuitenkin Kartell sarjan Bourgie valaisin. Omistan valaisimen kahdessa varissa. lapinakyvana ja hopeisena. 1. Heinakuu Meidan olohuoneen sivupoydalla on Kartellin Bourgie-valaisin. Olen kuitenkin harkinnut sen myymista tai siirtamista tyton huoneeseen. En ole. 5. Elokuu Myydaan 2 kpl Kartelin mustia Bourgie valaisimia. Olleet meilla yopoydan valaisimina, hyvassa kunnossa (ei naarmuja yms). Toisen lampun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.