tiistai 6. tammikuuta 2015

Vitriini kirjahylly

Kirjahyllyt - IKEA

Tuotekuvaus. Pohjolan vaalea kaunotar! Ainolan hillitty kauneus ja sirot linjat sopivat suomalaiseen kotiin. Siita on helppo koota erilaisia tyylikkaita ja hyvin. Vitriini kirjahylly alkaen EUR 150. Meilla on 143 ilmoitusta koti / vitriini kirjahylly sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Hyllyt|Vitriinikaapit - hylly|Vitriinikaappi|Vitriini|Lasivitriini|Lasivitriinikaapit|Vitriinit - vitriinit ja senkit - Suuri valikoima. Edullinen. Mukava. Toimitus kotiovelle asti.

Hyllyt, lipastot ja vitriinit - HUONEKALUT - Koti ja sisustus. Meilta loydat lipastot , laatikostot, kirjahyllyt seka yopoydat moneen eri tilaan ja tarpeeseen. Olipa toiveissasi huoneen kokoinen kotikirjasto tai hylly, johon voisit laittaa kirjojen lisaksi myos television ja perhevalokuvat, tutustu laajaan valikoimaamme. Orga-kirjahylly 149,00 tai 19,90/kk Verkkokauppa Tavaratalo. null-Orga-kirjahylly. Valkoinen. Pikakatselu. Orga-kirjahylly 149,00 tai 19,90/kk Verkkokauppa. Kirjahyllyt ja -jarjestelmat Boknas huonekalut. Lisaa ostoskoriin. Boknas Boknas vitriini kokonaisuus, tammipetsi. 1024 €. Boknas. Boknas vitriini. Kuvan mukainen kirjahylly/tv-tasokokonaisuus, vitriinin kolme tasolasia kunnossa , ovi mennyt muutossa aikoinaan rikki. Nyt edullisesti. Huom! Ainoastaan nouto. Vitriinit ja kirjahyllyt. Tervetuloa hyllystojen ja vitriinien pariin! Ohessa alla naet laajan mallistomme. Uutena vaihtoehtona pystyt suunnittelemaan hyllystot jo. 6. Heinakuu Hyvakuntoinen kijahylly, korkeus 182,leveys 176,syvyys 35.Kirjahylly myydaan ilman laitteita seka muita irtotavaroita.Hyllya ei laheteta, nouto. Hyvakuntoinen.Ainoat miinukset:-Saattaa puuttua muutama ruuvi(havinnyt muutossa).-TV-tason valijalan alta puuttuu osa.Myyjalla ei kuljetusmahdollisuutta. 14. Elokuu Hyllyssa pieni nirhauma ks. kuva, lisaksi hyllyn sokkeli on saanut hieman kosteutta, mutta ei hairitse kayttoa.Vitriini ja kirjahylly ovat erillisia. 7. Syyskuu Myydaan uusi ikean vitriini/kirjahylly lasiovilla, muuton takia. Taydellisessa kunnossa,ollut muutaman kuukauden kaytossa. Vitriinit sopivat talon jokaiseen huoneeseen: keittiossa astiakaappina, olohuoneessa kirjahyllyna, makuuhuoneessa koriste-esineille, harrastushuoneessa.

Vitriini. 02.10.2015 21:14. Sijainti:0 Turku. Ei huutajia 5,00 €. Lundby nukkekodin KIRJAHYLLY VITRIINI ruskea. 09.10.2015 00:54. Sijainti: Helsinki. Vitriini kirjahylly 1695 €. vitriini2. Niemen tehtaat_nettilogo_150. valkoinen. 180x170x35 cm. 1695€ 2350€. Jaa Facebookissa. Interface. Lundia. Muurame. JUVIn valmiiksi kootut, tayspuiset vitriinit ja kaapit puuvalmiina tai valmiiksi Avohyllykot ja kirjahyllyt ilman ovia loydat omalta sivultansa: Avohyllykot.

TV-taso-vitriini/kirjahylly, H - Tori.fi

NOVA-avohyllysto, tarjous 640,- (944,-). OLKI-avohylly 329,-. OLKI-seinahyllyt alk. 49,-. PALLAS-seinakaappi 429,-. PALLAS-seinakaappi 569,-. Kirjahylly, hyllyt, vitriini, vitriinit, huonekalutukku, huonekalutukku.fi, tarjous vitriini kirjahylly ale edullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.