tiistai 20. tammikuuta 2015

Paloauto lelu

Lelut - Nettimyynti.fi

17. Syyskuu Kuvassa oleva lelu paloauto ja koira ja palomies. Nosturi liikkuu. Aanta myos tulee, tai kun ottaa patterit pois on aina hiljainen). 21. Heinakuu muovinen paloauto, pituus noin 13 cm- pakkauksessa molemmat kuvassa nakyvat autotHinta: 2,90 €Ota yhteytta ja pyyda lisatietoja tuotteesta. Haettua tuotetta ei loytynyt, katso muita tuotteitamme! Tutustu myos seuraaviin tuotteisiin. Professori Balthazar 6 dvd. Tuhkimo 2 dvd, Disney. Beethoven 3 dvd.

Kantis Tilimyynti. Olet taalla: LELUT JA NAAMIAISASUT Osta tasta 109,00 €. Paloauto potkutteluauto. Osta tasta 6,90 €. Puinen paloauto + varusteet. Fisher-Price Farm Sound Mobile Varikas mini-mobile jossa pehmeasta ladosta roikkuu tipu, heppa ja possu. Hepassa on kahva, jota vetamalla kuuluu musiikkia. TUOTE LOPPU VALIAIKAISESTI. Bruder – Scania R -sarjan paloauto. Liity palokuntaan ja leiki palomiesta. Paloauton kaantyvien tikkaiden korkeutta voi saataa. Tuotekuvaus. Klassinen versio aina ajattomasta paloautosta. Paloautossa riittaa puuhaa – soita kelloa, tyonna auto matkaan ja liikuta tikkaita. Pintoy paloauto kuljettaa palomiehet nopeasti sammutuspaikalle. Katon ja tavaratilan kannen saa irroitettua, joten kyytiin voidaan laittaa palomiehia ja. Laaja valikoima leluautoja monenlaiseen leikkiin. Meilta myos automattoja! Dickie Toys paloauto. Osta leluautot ja automatot meidan laajasta valikoimasta. Lataa ilmaisia kuvia aiheesta Tulipalo, Paloauto, Lelut Pixabayn kirjastosta yli 460 000 public domain kuvaa, piirroksen ja vektorigrafiikkaa - 189841. Maalattu ja pintalakattu paloauto, johon kuuluu 9 lisaosaa kuten palotikkaat, kirves, paloposti, kasisammutin jne. Suositusika yli 3-vuotiaille. Lahetysvaihtoehdot:. Lelut ja paperitarvikkeet. Uimalelut ja -. Brio Builder -paloauto. Tuotteella ei Paloauto on hauska rakentaa ja sen kanssa on myos hauska leikkia. Rakenna. Mini Speeder Potkuauto, Paloauto Speedster on hieno retro-tyylinen potkuauto. Leiki palomiesta, sammuta tuli ja juhli sankarina! Materiaali: Metalli, muovisia. Bruder Paloauto, MAN sis. A Alk. 59,95 ?. Katso halvin hinta. suosituin. Siku Deutz traktori, jossa Alk. 8,89 ?. Katso halvin hinta. Siku Setti kauhatraktorille.

Hieno punainen paloauto. Klassinen PLASTO:n tuttu paloauto lelu, joka kestaa kayttoa ja leikkeja. Paloauton pituus on n. 30 cm. Sopii yhtalailla sisaleikkeihin. Pintoy paloauto kuljettaa palomiehet nopeasti sammutuspaikalle. Sisaltaa paloauton lisaksi tikkaat ja paloletkun. Katon ja tavaratilan kannen saa irroitettua. LEGO DUPLO 10592 PALOAUTO Nayta isona Hyppaa LEGO® DUPLO® Paloautoon ja ole sankari! Kiiruhda palavaan Lelu- ja lastentarvikeliike Partanen.

Lelu ja Koriste - PUINEN PALOAUTO JA TARVIKKEET 1527

Siku 2106 Mercedes Atego Paloauto [2106]. Siku 2106 Mercedes Atego Paloauto. Takaisin. Kerro ystavallesi tasta tuotteesta. Jaa Facebookissa! 26.04 EUR. Scania R 560 V8 Timber truck. 61 €. Lue lisaa. Osta. Scania R 560 V8 Hook-lift truck. 51 €. Lue lisaa. Osta. Scania R 730 6x4 Topline. 46 €. Lue lisaa. Osta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.