tiistai 20. tammikuuta 2015

Vessan lattia

Lukijan laattalattian maalausprojekti osa 2 Sisustus ja

17. Huhtikuu Itse nain tassa, kun katselin jokakodista asuntoja niin siella oli vuoden talossa joka oli rakennettu niin vessassa seinat ja lattiat mustan. 7. Maaliskuu Meilla ainakin lapset valilla pissailevat lattialle ja seinille ja huomattavan napparaa, kun sen voi vain suihkuttaa pois. Samaten vessan lattian. Harjaa keittion ja salin lattia vesiharjalla ja kohtuullisella maaralla tilat kuuluvat siivousalueeseen, jota vieraasi ovat kayttaneet mukaanlukien vessat ja keittio.

10. Kesakuu wc,remontti,vaalea,valoisa,valkoinen,vessa,jalkeen. Tallenna. Vessan uusi ( maalattu) vaaleanharmaa lattia seka Louhi-matto. Hakusanat:. 16. Kesakuu Tuulikaapin lattiasta rohkaistuneena paatin nyt sitten maalata myos vessan lattian samalla varilla. Meidan vessa on kuiva tila, joten kosteuden. 18. Maaliskuu Vessan lattia, vihdoinkin. Minulla on ollut vessaremonttia tehdessa varsinainen rakennuskonservaattoriolo. Siita vahan jo kirjoitinkin aiemmin. 14. Kesakuu ihana kahvila ja vessan lattia // lovely Cafe. Tosi bloggaaja kay toiletin puolellakin kamera kaulassa.). Taa himellyttava laattalattia oli ihan. 10. Helmikuu Lattiassa on ura suihkukaapin oven kulkua varten ja juuri tahan uraan on Jumalaton tyo vaihtamisessa kun seinien, vessan pesualtaan. 2. Lokakuu Lattian valmistuminen tiesi myos automaattisesti remontin edistymista ja seuraaviin vaiheisiin Taalla yksi betonilla tehty vessan lattia:. 24. Syyskuu Tasta on jo aikaa useampi vuosi. Maksoi pari tonnia. Laatoitus lattiaan ja yhdelle seinalle. Allaskaappi, valolippa, malja-allas hanoineen. VESSAN TAI SUIHKUN LATTIA: Pukkila: Natura - agon M10x10 WC. saa kaikissa vareissa, Pukkila 83e/m2. Vessan lattia. Kirjoittanut Noora - 20.5.2014. Appiukko sai laatoitettua saunan vessan lattian: Vahasen loppui laatta kesken, mutta eipa se niin pahasti silmaan. 16. Lokakuu Vessan lattia. 0. 16.10.14 16:39. vessan rakenne on muuttunut. 0. 16.10.14 16:22. Aamuyosta oksentamaan. 0. 17. joulukuu Vessan lammin lattia. Oli kiva aloittaa ns. puhtaalta poydalta, kun alapohja oli siivottu kaikesta kakasta, kirjaimellisesti. Asensimme pohjalle. Milla kannattaa valaa ~3cm laatta vessan lattiaan, tuon 3cm sisalle tulee vesikiertoinen lattialammitys (matala 12mm putkitus). LATTIALAATTA CELLO FIESTA 9,7X9,7 VALKOINEN. LATTIALAATTA OXIS 33X60 MUSTA. LATTIALAATTA VANITY METAL 10X10 MUSTA. LATTIALAATTA. 19. Maaliskuu Lattia on keltaista muovia, peilikaappi vanha ja todella pieni, allaskaappia ei ole. Seinat olivat hieman karsineet, tama on myynti-ilmoituksen.

VESSAN TAI SUIHKUN LATTIA: Pukkila: Natura - agon M10x10

23. Syyskuu Olen aivan super tyytyvainen ja onnessani vessan lopputuloksesta. Seinat saivat pinnoitteeksi korkeakiiltoisen valkoisen ja lattiat laitettiin. 10. Tammikuu Olin iha normaalisti vessassa ja sitte huomasin etta lattian raosta tulee sellasia pienen pienia matoja! niita vaan tuli ja tuli ja hyyaaaahhh D: nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.