keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pirkka lehti

Pirkka - Mediakortit

Resepti pirkka lehti. myTaste.fi:n sivuilta loydat 192 pirkka lehti resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. Maatilan Pirkka aikakausilehti on nelja kertaa vuodessa ilmestyva ammattilehti, joka lahetamme ilmaiseksi kotiisi. Uutiskirje lahetetaan sahkopostitse noin. 29. Syyskuu Viime lauantaina oli poikani synttarijuhlat, ja vieraiden istuessa sohvalle totesin sukulaismiehelle, etta “meilla on kaksi hyvaa lehtea hyllyssa.

Miten? Miten huomioida tasapuolisesti suuren talon kaikki liiketoiminta-alueet? Miten koordinoidaan kokonaisuus ja tehdaan niin vaikuttavaa lehtea, etta sita. Pirkka. K-ryhman jokaiseen kotiin jaettava Pirkka -lehti tavoittaa noin 2,9 miljoonaa lukijaa. Pirkka on ilahduttanut arkeamme jo yli 80 vuotta samalla reseptilla:. Uusin lehti. Arkisto. Heinakuu. Kesakuu. Toukokuu. Arkisto. Yhteystiedot. Tilaa lehti Tilaa uutiskirje Osoitteenmuutos. Palaute. Kotiimme on tullut ko. lehti jo usean vuosikymmenen ajan. Viela muutama vuosi sitten sen lukaisi mielellaan lapi ja lehdesta usein loytyi jotain kiinnostavaakin. Pirkka-lehti on kaikkien suomalaisten ideapankki arkeen ja juhlaan. Sisustamme joka lehdessa uutta leikitellen ja elamanmakuisesti. Tee-se-itse -jutut ja. Kesko tiedotti maanantaina, etta se aloittaa yhteistyon A-lehdet-konserniin kuuluvan Markkinointiviestinta Dialogi Oy:n kanssa Pirkka-julkaisuperheen. Keskon julkaisema ilmainen Pirkka-lehti on kasvattanut lukijamaaraansa viimeisimman lehtiuudistuksen jalkeen, kun lehti muuttui aiempaa enemman. Mistakohan johtuu, ettei minulle tule enaa Pirkka-lehtea? Teen paaasiallisesti ostokseni K-kaupassa ja minulla on Plussa-kortti. Just tajusin ettei lehti ole tullut. 12. Tammikuu Ilmestyyko tuo Pirkka -lehti enaa? Minulle se tuli aikoinaan, vaikka en ollutkaan sen kaupparyhmittyman palveluksessa ollut vuosikausiin. 14. Tammikuu Pirkka-lehti 1989 ja mainoksia. Viime kesana kaivoin lehtiroskiksesta taman vuoden -89. Pirkkalehden ihan tehdakseni vertailuja nykypaivan. 5. kesakuu Onneksi Pirkka tarjosi mainion raparperihyveen ohjeen. Marenkia oli omaan makuun aika paljon, mutta muuten piirakka oli taivaallista.

28. Huhtikuu K-Plussaan ja Dialogin sopimus koskee Pirkka- ja Birka-lehtia, K-RuokaPirkka- lehtea seka Pirkka.fi-verkkopalvelua. Sopimuksella halutaan. 1. Maaliskuu Tana vuonna 80 vuotta tayttava Pirkka-lehti on Suomen vanhin yhtajaksoisesti julkaistu asiakaslehti. Tuoreen Kansallisen Mediatutkimuksen. 3. Elokuu Uusavuttomuuden huipennukset. Tositarinoita jotka on poimittu Pirkka-lehden kysymyspalstalta: - Yksi juttu, jota en ole koskaan ymmartanyt.

Susanna Laine - Mistakohan johtuu, ettei minulle tule enaa

Kakkuun tulee omenaa,raparperia ja fariinisokeria etc. Se on sellainen keikauskakku. Muistan viela lehden kannenkin, mutta lehti on kateissa. 2. Huhtikuu Kansallisen Mediatutkimuksen lehtien kokonaistavoittavuuden kolmen karjen muodostavat Pirkka, Ilta-Sanomat ja Iltalehti. Pirkka lukeutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.