keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Musta mosaiikkilaatta

Mosaiikkilaatta Crossover Mosaico Nero 30x30/2,5x2,5 musta

Crossover-laattoja kaytetaan useimmiten kuivien tilojen lattioissa, mutta saat niista myos tyylikkaita seinapintoja vaikkapa kodin kylpytiloihin. Malliston mosaiikki-. Keraaminen lasitettu mosaiikkilaatta. Pakkasenkestava. Saatavana kolme varia, mattana tai kiiltavana. Kiiltavaa ei suositella lattiaan liukkauden takia. Kolme varttia kylpparille. Klikkaa aika kylpyhuonemyyjalle. Istutaan alas, kartoitetaan tilanne ja tehdaan alustavat tuotevalinnat.

Huippumuodikas marmorikuvioitu laatta on nayttava jo sellaisenaan, mutta Minimalistinen Black White Collection -laattamallisto luottaa mustan ja valkoisen. Hinta 20.90 €/ARKKI. NovaBellin Crossover-malliston musta mattapintainen 2, 5x2,5 cm Nero-mosaiikkilaatta, joka myydaan 30x30 cm arkissa. 5. Maaliskuu tyyli,teollisuushenkinen,kotimainen laatta. Kuviolaattoja voi kayttaa vaikka yhdella seinalla tehosteena ja muilla seinilla saman sarjan. 11. Lokakuu Ajatuksena on ollut loytaa tumma – musta tai tummanharmaa – mosaiikki seka saman savyinen suuri 60?30 laatta. Aluksi olimme paatymassa. 6. Syyskuu 5x5cm mosaiikkilaatta. 30x30matossa. 5kpl mattoja = 0,45neliota. HB-Betonilaatta. Peruslaatta, joka sopii erinomaisesti kovaakin kulutusta vaativaan kohteeseen. Myos nayttavat patioalueet. 418x418 betonilaattaa on. 18. Marraskuu Juu ihan pikaisesti juuri eilen kavaisin bauhaussissa, mutta siella aika Jos laitatte mosaiikkilaattaa suihkutiloihin, niin laittakaa ihmeessa. 14. Heinakuu Mutta jo entisessa Natura-laatoituksessa juuri sauma on ollut ongelma: kirjavuus. Mosaiikki voisi lasitettuna olla helppo puhdistaa, mutta sitten. 65,00 € / M2. Mosaiikki, Kupari 2.5x2.5 cm. 61,00 € / m2. Mosaiikki, Mustahiili 5x5 cm. 62,50 € / m2. Mosaiikki, Puro 5x5 cm. 59,00 € / m2. Mosaiikki, Tuhka. + 0 €. UPM Profi Kastanjanruskea. + 0 €. UPM Profi Musta. + 0 €. Mosaiikkilaatta valkoinen. + 1500 €. Mosaiikkilaatta harmaa. + 1500 €. Mosaiikkilaatta musta. Mosaiikki harmaa, luukun ymparille. Mosaiikki ruskea, luukun ymparille. Mosaiikki musta, luukun ymparille. Mosaiikki valkoinen, luukun ymparille. Hiilikaakeli. 11. Huhtikuu Useimmat mosaiikkilaatat ja varsinkin monisavyiset mosaiikkilaatat ja lattiaan tuli tummanharmaa, lahes musta laatta ja musta sauma. 15. Helmikuu Kylpyhuoneen remonttia suunnitellessa kannattaa pyytaa mallilaattoja kotiin testattavaksi. Muista, etta myos huoneen valaistus vaikuttaa. 11. Joulukuu Musta aaltoileva laatta on mahtava! Mutta vahan mietityttaa, koska se juurikin on aivan musta. Naista laatoista eniten miellyttaa ylin mosaiikki.

Mosaiikki sopiva kylpyhuoneen lattiassa? - Suomi24 Keskustelut

17. Heinakuu Ilme on mielenkiintoinen ja ajankohtainen, mutta kuitenkin jollain tavalla hyvin Musta laatta yhdistettyna messinki- ja kuparihanoihin, seka. Pakkasenkestava laatta: Musta. Pakkasenkestava Pakkasenkestava laatta: Luonnonvalkoinen. Pakkasenkestava Pakkasenkestava laatta: Vaaleansininen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.