maanantai 19. tammikuuta 2015

Jaatelokakku lapsille

20. Toukokuu Lapsi toivoo synttareille jaatelokakkua mutta ei vienettaa. Mitas muita niita ois ja missa?. Jaatelokakku, tarta de helado, pullon muotoinen, lidl, deluxe jaatelokakku, Tuo yllatyspaketti oli meille kaikille naapurin lapsille todellinen herkkupaukku. 29. Toukokuu Lasten synttarit voi jarkata tooooosi pienella vaivalla ilman stressia. Jaatelokakku on karkkilaiva eika sen tekemiseen mennyt kuin 5. Kateva aiti toteutti lapsen toiveen jaatelosta lahjapaketissa, eli helpoin kakku lapsen kanssa tehtavaksi on toki jaatelokakku. Lisaksi se tekee kauppansa aika. 7. elokuu MINTTUINEN JAATELOKAKKU SUKLAAMUROISTA Tama kakku katoaa poydasta hetkessa ja maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin. Kutsut Pupu Teemalla, Tyttojen Kutsut, Siirin 11. jaatelokakku lapsille: Children Parties, Jaatelokakku Lapsille, Tyttojen Kelvannut, Kutsut Pupu Teemalla. Toffee-jaatelokakku:. Synttareille tein myoskin jaatelokakun. Tallasta jaateloleivosta tein jouluksi, ihan lapsia ajatellen:) olihan se makiaa,nam. ohje on. 27. Heinakuu Lapset olivat toivoneet kakuksi jaatelokakkua. Idean poimin lasten Prinsessojen keittokirjasta (jota meilla on luettu iltasaduksi :) kiitos tadille.

Jaatelokakku - Tarta de helado Carloskokki.com

20. Kesakuu Saimme Coolstuffilta testattavaksi tallaisen ihanan ruusunmallisen silikonivuuan. Erityisesti tytto ihastui vuokaan heti. Huuhtelin vuuan ennen. 17. Tammikuu Tottahan toki kaverisynttareilla pitaa kakkukin olla. Tana vuonna Pinja valitsi kakuksi kaikkien lasten herkun eli jaatelokakun. Ensimmaisen.

Harmaa ja muut iloiset varit: Ektorpin varjaaminen

4 Tuntia sitten Paallinen 3-istuttavaan ektorp sohvaan. Kaunis ruusukuvio. Muuten siistikuntoinen, mutta yhdessa istuintyynyssa pienenpieni jalki, toisessa. 31. Tammikuu Meilla on ollut nama Ektorp sohvat nyt 5 vuotta. Jo kolme vuotta niissa on ollut valkoiset paalliset ja aina ma saan kuulla edellisen kaltaisia. Tilaustavara, toimitusaika noin 2 viikkoa. Jeanne d?Arc Living on teettanyt nama kauniit paalliset sopivaksi Ikean Ektorp-sohvamallille. Materiaali on puuvillaa.

25. Huhtikuu Olen ikean sivuilta katsonnut noita ektorp sohvia, seka joskus Kaverilla on se kulmasohva ja se on pessyt ne paalliset monta kertaa. 11. Huhtikuu Ektorpin varjaaminen. (Kopioin Miun pitkaaikainen haave oli Ikean Ektorp - sohva. Ikavaa, etta nojatuolin paallinen ei varjaantynyt natisti. 30. Lokakuu Ektorp-divaanin paallisen naytti halvimmilaan saavan 189 euron ja nyt harmittaa, koska sohvamme jai ilman valkoista erillisdivaania :(. 3. Maaliskuu Kevat- kesa Ektorpissa on valkoinen paallinen (taustaseina Ektorp-sohva on sellainen enemman boheemi ja rennonoloinen sohva. EKTORP 3 H SOHVAN PAALLINEN, Myydaan paalliset Ikean Ektorp 3 h sohvaan, paalliset ovat enemman mustan ja tummanmustan haalean savyiset kuin ihan. 3. Helmikuu Ektorpin sohvaan on saatavilla myos irtopaallisia, beige Meilla on kolmen istuttava Ektorp sohva valkoisena ja beige paallinen loytyy myos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.