keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sims 3 osta

The Sims 3 + Lisaosat - Pelirohmu

The Sims - Kaikki sarjan pelit Electronic Artsilta. EA:lta saat arvostetuimmat ja jannittavimmat pelit, kuten The Sims 3 Generations. 5. Kesakuu Aikooko joku muu ostaa kyseisen pelin? Markettien hinnat ovat pilvissa, mutta netista voi saada halvemmalla. Prisman ja Anttilan hinnat oli n. Lataa The Sims 3 Vuodenajat -lisaosa PC:lle/Macille Originista ja huvittele Osta kesaksi rusketuskoppi tai julista juhlahenkeasi pikkulampuilla ja koristeilla.

6. Kesakuu Monet, monet ja monet menivat pyoralle paastaan The Sims 3 ilmestyttya En haluais ostaa sita (viela) ko en tiia onks se hyva, ihmiset on eri. 26. Maaliskuu The Sims 3 on kolmas jasen valtavan suosion saavuttaneeseen The Sims - elamasimulaattoreiden perheeseen. Osta heti Pelirohmulta!. 7. Heinakuu Jos Sims 3 tarvitsee mielestasi lisaa mahdollisuuksia simiensa toiveiden ja Sims 3 - Taytta Elamaa (lisaosa) - PC (arvosteltu). Osta. 32,95€. Lue arvostelut (5). |. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. The Sims 3 - Vuodenajat. Electronic Arts - The Sims 3 - Vuodenajat. Vain myymalassa. Saatavuus: Valitse. Meilla on 265 ilmoitusta tori / sims 3 pelit sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta Mydaan mieluiten pakettina, mutta voi ostaa erikseen 4e/kpl. Sis. The Sims 3 -pelin vapaus siivittaa luovuutesi lentoon, ja koko peli on taynna. ja tehda jonkin seuraavista toiminnoista: Osta ruokatarvikkeita, Ryhdy osakkaaksi. The Sims 3:n julkaisu oli EA:lle taloudellisesti hyvin merkittava, silla pelia myytiin Peliin voi ostaa tavaraa SimPoints-pisteilla pelin verkkosivuilta. Internetin. Halvin hinta 37 € (40 € toimituskuluineen). Vertailussa 6 kauppaa. Ominaisuudet: PC, Simulaatio, T (Teen), FIN, Perus+Add-on. 28. Lokakuu Ei Sims 3 nyt niin kallis ole, etta sita ei vois ostaa. lisaosia, ei investointi ole paljoa, joten osta kolmonen toki nyt, jos haluat simssia pelata. The Sims 3: Lemmikit julkaistiin Euroopassa torstaina 21.10.2011. Hevosen voi luoda, adoptoida tai ostaa Equestrian center:ista (vapaasti suomennettuna. Luo ainutlaatuisia simeja, tayta luomustesi toiveet ja hallitse naapuruston elamaa.

Osta The Sims 3 Plus University Life. Sisaltaa 2 kohdetta: The Sims 3: University Life, The Sims™ 3. Paketin tiedot. $29.99. Lisaa koriin. 8. Heinakuu Sims 4 –pelin esittelyn jalkeen EA joutuikin joidenkin hampaisiin, kun Mutta tyytyvaisena muija Sims3 kaikkinen lisareineen tuossa pelaa :). Simsimaa abilised: Berthold teatas, et The Sims 3 pohimangu ja lisapakke saab osta Anttilast, kus monikord on vaga soodsad hinnad ning Katre Liis teatas.

Electronic Arts The Sims 3 Starttipaketti (PC), 37€ Hinta.fi

The Sims 3 julkaistiin Suomessa 4. kesakuuta, joten uusi on. Siina on. Kannattaa odottaa etta tulee paivityksia Sims 3:seen ennen kuin ostaa sen. On ihan. The Sims 3 Island Paradise, an expansion pack filled with adventure, exploration and a world of new discoveries set on the sunny shores and beneath th.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.