maanantai 10. marraskuuta 2014

Puu-alumiini-ikkuna

Kurhela :: Puualumiini-ikkunat

Puu/alumiini-ikkunat. MSE AL. alumiiniikkunat. Vakiokarmisyvyydet: 130, 175 JA 210mm. Kaksipuitteinen sisaan avautuva puualumiini-ikkuna jossa karmin. Sisaanaukeava, kaksipuitteinen ikkuna, ulkopuite ja karmin ulkoverhous alumiinia. Lasitus 2K selektiivilasielementti argonkaasutaytteella karmisyvyydet 130. Kannattaa kattoa niita leikkauskuvia ikkunoista, etta miten lasi on kiinni ja onko puu ja alumiini tiukasti yhdessa(elaa lampotilan vaihtuessa eri tahtiin).

Puu-alumiini-ikkunat valmistetaan aina yksilollisesti mittatilaustyona tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Ikkunan muoto, koko, vari, lasitus seka lisavarusteet ovat. Ikkunatyypit: MSEA, MSKA, MSA, ja EKA Karmisyvyydet: Vakiokarmisyvyydet ovat. 170 mm ja 131 mm, tarvittaessa mahdollisuus kayttaa myos 150 mm ja 96. Etusivu. Ikkunat. Perinneikkunat. Puuikkunat. Puu-alumiini-ikkunat. Alumiini- ikkunat. Lisavarusteet. Ovet. Alumiiniovet. Ulko-ovet Puu-alumiini-ikkunat. [Muokkaa muokkaa tekstia]. Rakenteeltaan (poikkileikkaukseltaan) ja lasien. Moderni puu-alumiini-ikkuna. Sisalle tuleva puite (vasemalla) on puuta, ulkopuolen puite alumiinia. Alumiinilista suojaa myos puitteen ulkoilman kosteudelta ja. Ja osta ikkunoita. Mukauta ikkunat juuri itsellesi mieleisiksi suoraan verkkosivulta! Saana on kaksipuitteinen sisaanavautuva puualumiini-ikkuna. Saana on. Puu-alumiini-ikkunavaihtoehtoja on kolme, ja ne eroavat toisistaan lasituksessa. Rakenne. Kaksipuitteisen ikkunan sisapuite ja karmi ovat oksatonta. Kiinteat MEK-puualumiini-ikkunat soveltuvat saumattomasti avattavien ikkunoidemme viereen. Naissa jatkuu sama linja kuin avattavissakin: Viimeistelty tuote. Puualumiini-ikkunat. Mallistossamme on useita erilaisia puualumiini- ikkunamalleja, jotka toimitamme sinulle mittojen mukaan. Uusi Ikkunat asentaa laadukkaat ja energiaa saastavat ikkunat kotiisi. Puualumiini-ikkunoihin voit valita haluamasi lisavarusteet ja nain raataloida juuri. Jokainen Eskopuun ikkuna ja ovi valmistetaan ISO 9001-sertifikaatin maarittamien Eskopuun MS1E-A puualumiini-ikkuna on kaksipuitteinen ikkuna,. Karelia-ikkunat ovat lammin, pitkaikainen ja energiatehokas kumppani. Jokainen ikkuna valmistetaan juuri sinun tarpeitasi varten, parhaista raaka-aineista. (Tiivisteiden asennuskohdat punaisella). PUU-ALUMIINI-IKKUNAN TIIVISTYS ylapuoli alapuoli lukko- puoli sarana- puoli. Varmista etta: 1. sinulla on ikkunaan. Puu- ja Alumiini-ikkunat ja -ovet. Myymme Hit-Nordicin valmistamia korkealaatuisia puuikkunoita seka alumiiniverhoiltuja puuikkunoita. jotka on suunniteltu.

Kiinteat ikkunat, kuten MEK-puualumiini-ikkunat Tampere

15. Tammikuu Ohjeessa esitetaan puuikkunoiden ja puualumiini-ikkunoiden suunnittelu- ja asennusohjeita. Piirroksilla esitetaan ikkunoiden katisyys. Puu-alumiini-ikkunat paallystetaan ulkoapain kokonaan pitkakestoisilla alumiiniprofiileilla, jotka voidaan maalata halutun savyisiksi. Siten saadaan ikkuna, joka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.