tiistai 11. marraskuuta 2014

Lumi maali

Puhdas valkoinen - Maalaus - Suomi24 Keskustelut

15. Huhtikuu Lumi-maali olisi luultavasti saanut lattian nayttamaan todella likaiselta. Sen sijaan paadyimme savyyn F497 Paperi. Kauniita valkoisia oli monia. 12. Lokakuu Maalin savyn valinta. Mita karkeampi alusta, sita tummemmalta maali nayttaa. Unohda siis esim. ihana tayshimmea LUMI-maali eteis- ja. 7. Marraskuu Maali oli tayshimmea, mut silti se sinertavyys sai sen kiiltaan oudolla tavalla. Vitivalkoista seinamaaliakin harkitsin, Tikkurilan Lumi kiehtoi….

28. Maaliskuu Tanaan kaydaan maali- ja ruokaostoksilla, jotain herkkuja ajattelin Onko kellaan kokemuksia valkoistakin valkoisemmasta Lumi-maalista?. 13. Elokuu Puolihimmea maali on seinassa melko kiiltava. Ilmianna. Jaa. Katselin itsekin Lumi maalia, joka nayttaa raikkaalta. Olisiko Harmony maalista. SAVYTETTAVISSA. LUMI AL 2,7L ERITTAIN VALKOINEN SISUSTUSMAALI PM3 SAVYTETTAVA. LUMI AL 9L ERITTAIN VALKOINEN SISUSTUSMAALI. 23. Tammikuu Se on savyttamaton maali eli pelkkaa maalipohjaa. Sen valkoisemmaksi Itse asiassa Tikkurilan Lumi maali taitaa olla valkoisempaa? Tai sen. Erittain kestava ja joustava maali ikkunoiden ja ovien maalaukseen sisalla ja ulkona Sisustusmaali Lumi 0,9 l valkoinen Sisustusmaali Lumi 2,7 l valkoinen. 18. Toukokuu Akkiseltaan luulisi etta valkoisen maalin valinta on yksi helpoimpia hommia Lisaksi olen ymmartanyt etta tuo Lumi on tosi vaikea puhdistaa ja. Country French -maalin varisavy Lumi. Maali muodostaa ihastuttavan mattapinnan ja seinapinnoille laitettuna syntyy Maali on lahes hajuton ja hengittava. Valoa hohtava Lumi-maali Potius Isokivi -kohteen sisaseinista. #asuntomessut # tikkurila #asuntomessut2015 #lumi #divaani #white. Monivarinen (1), Ruskea (1). Tyyppi. Valitse, Maalit sisakayttoon (200), Petsit ( 12), Maalit sisa- ja ulkokayttoon (8), Lakat sisa/ulkokayttoon (5), M1 (4). Hinta. 5. Marraskuu Tassa tilassa maali pitaisi kai olla aika valkoinen tai korkeintaan harmaaseen Kokemuksia Tikkurilan Lumi vastaan tavallinen valkoinen?. Maalaa persoonalliset lahjapaperit sablonilla ja Lumi-maalilla. Juhlan tuntua luo ripaus Taika-kultamaalia. Paina sabloni tiiviisti paperin pintaan. Topottele.

18. Syyskuu Valkoinen on sisustajan klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Tikkurilan ylellinen uutuusmaali Lumi tuo kaivattua valoa niin kotiin. 19. Huhtikuu Tavallista valkoisemman Lumi-maalin peittokyky on erittain hyva, Tikkurilan Lumi-telalla S11 saa aikaan kauniin, silean ja peittavan pinnan. 4. Maaliskuu Puuosat karhennettiin kevyesti hiomalla ja taman jalkeen pinnalle maalattiin ensin valkoinen maalikerros Country French Lumi -savylla.

Valoa hohtava Lumi-maali Potius Isokivi -kohteen sisaseinista

Revisio: N*2 (10/09/1996). Nimi: LUMI SAFE HEIJASTAVA MAALI - 102550R1. Yritys: Oy NCH Suomi Ab (Chemsearch). KAYTTOTURVALLISUUSTIEDOTE. 4. Huhtikuu Minahan olin haaveillut Tikkurilan Lumi-maalia perusvalkoiseksi, mutta mietin kuinka se kayttaytyy tehdasvalkoisten ikkunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.