keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Alias peli

Tactic Junior Alias peli Karkkainen.com verkkokauppa

Pelaajien lukumaara: 4+ Pelin kesto: 60+ minuuttia Ikasuositus: 7+ vuotta. Tactic Original Alias sanaselityspeli 6416739405759_1.jpg 6416739405759.jpg. Uusimmat ja hauskimmat pelit kaikki yhdella sivustolla! Alias 2. City Siege 4 - Alien Siege. Mercenaries 2. Sharp Storm. Western Blitzkrieg 2. Western. 19. Helmikuu Viime viikolla lupasin kertoa lisaa vinkkeja Alias pelin monipuolisista mahdollisuuksista. Kaikki vinkit on tarkoitettu hyodynnettaviksi kotona.

Nayta riimittelytaitosi yhdessa Suomen kovimpien artistien kanssa! Rahina- korteissa selitetaan sanoja suosituista biiseista, kun battle-kortit taas vievat pelaajat. Junior Alias on hauska sana- ja kuvaselityspeli, jossa sinun pitaa arvata, mita kuvaa Pelaajien lukumaara: 4+ Ikasuositus: 5+ vuotta Pelin kesto: 30+ minuuttia. Tassa upouudessa Alias-pelissa selitettavat sanat muodostetaan kirjainnopissa nakyvista kirjaimista! Pelin saannot ovat yksinkertaiset ja pelin sisalto on. 12. Syyskuu Ilmaisukykya kehittava lasten peli! Hauska lasten sana- ja kuvaselityspeli, jossa pitaa arvata, mita kuvaa pelikumppani yrittaa selittaa. 12. Elokuu Alias episode 1 - Alias sarjan ensimmainen osa. Juokse ja tuhoa kaikki liikkuva. TACTICIN UUSI ALIAS SANASELITYSPELI. 10.10.2015 19:39. Sijainti: 95220 Simoniemi. Ei huutajia 8,00 €. Osta heti 9,90 €. Englanninkielinen Alias. Ilmaisukykya ja sanavarastoa kehittava peli. Englanninkielista Aliasta voi pelata siten, etta sanat on.arvattava. englanniksi tai siten, etta. 13. Lokakuu Alias on peli jossa selitetaan sanoja kayttamatta itse sanaa. Voisin lainata jostain pelia ja kirjoittaa ylos sanoja, mutta eikohan alkuun keksita. Juoma-Alias. Juomapeliversio tutusta sananselityspelista, jossa tarkoitus juottaa naapurijoukkueet pelista pois. Pelaajat jaetaan pareittain ja jokaiselle. 17. Maaliskuu Mikko Koivusalon kehittama Alias on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista sanaselityspeleista. Talla hetkella kyseista pelia valmistaa. 10. elokuu Uusi viela muoveissa oleva Alias peli.raskaampaan. selittelyyn.Paino n. 800gNouto tai postit ostajalle.

Alias-pelissa yritetaan selitysten ja vihjeiden avulla saada pelikumppani arvaamaan, mita sanaa toinen yrittaa selittaa. Pelissa ei kuitenkaan kannata hidastella. Uusi, upea mobiiliversio alkuperaisen Alias-lautapelin tekijoilta! Miljoonat ihmiset Pelissa on kolme uutta kategoriaa, joita ei muualta loydy: - AIKAKISA: pelaa. Sanan.alias. merkitykset, ratkaisut ja synonyymit (57 kpl) alias, (p)eli, kun p jatetaan pois tulee eli. alias, (p)peli. alias, agenttisarja. alias, ahti.bisquit.

Oppitori: Alias

Pelaa Alias Runner pelia FunnyGames.fi sivuilla! Yrita karistaa takaa-ajajat kannoiltasi, ja etsi hyvin katketty uloskaynti jonka kautta paaset turvaan. Jos onnistut Party-tehtavassa, joukkueesi saa pyorayttaa bonus-spinneria ja edeta pelilaudalla nopeammin! Party Alias on hervottoman hauska sanaselityspeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.