tiistai 12. elokuuta 2014

Tuulikaapin sisustus

Jossu.net: Pienen tuulikaapin remontointi

25. Elokuu Esittelenkin nyt huvin vuoksi meidan nykyisen asunnon tuulikaapin muutoksen. Tunnisteet: eteinen, muutos, Sisustus, sailytys, vaatteita. 27. Kesakuu Meillakin on toki tuulikaappi, ja sisustusintoilijana olen koittanut sisustaa kyseisen huoneen mahdollisimman kodikkaasti ja kutsuvaksi. 29. Toukokuu Uutiset. Ota yhteytta. Kuva-albumi / Suunnitelmia ja Toteutuksia / tuulikaappi ennen ja jalkeen Sisustussuunnittelu Virpi Keranen puh: 050.

17. Tammikuu Blogi kaikille ei-tiukkapipoisille kasitoiden ja sisustamisen ystaville. Tuulikaappi on kuitenkin aina yleensa oven takana piilossa, joten se. 10. Maaliskuu Asuntomme tuulikaappi on pientakin pienempi koppi. Pieneen tuulikaappiin on tungettu lisaksi siivouskaappi, jonka sisustaa taytti lahinna. 13. Lokakuu Tuulikaapistamme loytyy penkki, jossa lapsilla on hyva riisua vaatteensa. En halunnut tuulikaappiin korkeita kaappeja, koska ne yleensa. 1. Lokakuu Tuulikaappiin luottopariksi paatyikin taas Borasanin tapetti ja liitutaumaali. Saattaa olla Tunnisteet: arvonta, koti, projekti, remontti, sisustus. 18. Elokuu Tee eteisen tai tuulikaapin oveen kevytta halvennysta asentamalla ovilaseihin tai sisaikkunoihin maitolasikalvoa. Se peittaa hillitysti suoran. Tuulikaapin uusi ilme. Sisustus. Tane senat menee sakaisin 28.1.2012 14:19. 2. Nyt se tuulikaapin remonteeraus valmistui. Tassa olisi nyt lupaamani ennen ja. 11. Marraskuu Nain tuulikaapista havisi putkamainen tunnelma ja saatiin lisaa tarpeellista tilaa kaantyilemiseen ja Tunnisteet: Kuvia kodistani, Sisustus. 24. Syyskuu Eteis- ja tuulikaappikulttuuri on onneksi saanut vaikutteita muualtakin innokas sisustaja, joten yksityiskohtaisimmat sisustuksen pilkut jaivat. 24. Elokuu Mulla meni sitten hermot ja paatin organisoida tuulikaapin ja eteisen kenka yms. jutut Tunnisteet: eteinen, mustavalkoinen, sisustus. 20. Helmikuu Pienen tuulikaapin avain- ja esinesailytys on ratkaistu ruuvaamalla seinalle kolme puista vetolaatikkoa, Upea magnolia osana sisustusta. 30. heinakuu Olin todella kyllastynyt vanhaan ja pimean nakoiseen tuulikaappiin, joka kaipasi pian jotain uutta Ennen oli tallainen sisustus tuulikaapissa. Jos tuulikaapissa on liikaa ovia ja sielu sietaa, ota kaapeista ovet pois. Jarjesta paivan postille oma lokeronsa eteiseen. Luo lasten piirrustuksille oma paikkansa. 18. Syyskuu Sisustus, unelmointi, suunnittelu, valkoinen koti, unelmien tuulikaappi. 12. Kesakuu Mutta pakko myontaa, etta parin sisakissan kanssa tuulikaappi on mahtava asia! Vaan se ahtaus Kenkasailytys aiheutti pitkaan tuskaa.

Sisustuspilkkuja: Tuulikaappi

16. Tammikuu Tuulikaapin uudistus / tilat hyotykayttoon osa 1 Aiheina: askartelut, kotona, kasityot, pohtimista, sisustus, tuunaus, vauvan odotus. 18. Helmikuu Hei, tarkoituksena olisi laatoittaa tuulikaapin lattia. Pohjana maanvarainen betonilaatta Sisustus suunnittelu. Viesteja: 369 kpl. Laheta viesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.